توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    تحقیق درباره خفاش برای دوم ابتدایی

    1 بازدید

    تحقیق درباره خفاش برای دوم ابتدایی را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    تحقیق در مورد خفاش برای کلاس دوم

    تحقیق در مورد خفاش برای کلاس دوم

    تحقیق در مورد خفاش

    تحقیق درباره خفاش برای کلاس دوم

    موجودات کره زمین بیشتر به 2 گروه تقسیم می شوند:

    مثل ؛ انسان ، گاو، اسب ، گربه ، خفاش و …اینها در بدنشان استخوان دارند.

    مثل ؛ کرم خاکی، مورچه، میگو، خرچنگ ، عنکبوت، … بی مهره ها اسکلت استخوانی و ستون فقرات ندارند.

    خفاش ها جزء حیوانات مهره دار هستند، و همچنین پستاندار هستند،یعنی وقتی بچه شان به دنیا آمد به آن ها شیر می دهند .

    از یک پروانه بپرس چگونه زندگی می کند کلاس دوم

    خفاش ها معمولاً گروهی زندگی می کنند، آن ها معمولاً شب ها در غارها یا روی درختان به سر می برند.

    تحقیق در مورد خفاش برای کلاس دوم

    خفاش 2 دسته هستند؛

    بزرگترین گروه خفاش ها را تشکیل میدهد. و از حشره تغذیه میکنند.

    شبها غذای خود را شکار میکنند.

    میوه و شیره درختان را می خورند.

    خفاش های میوه خوار اول صبح و تنگ غروب از میوه ها تغذیه میکنند .

    تحقیق در مورد لانه سازی پرندگان دوم ابتدایی

    خفاش ها جانوران اجتماعی هستند .

    آنها به طور گروهی و در گروههای بزرگ در غارها یا روی درختان، شب را سپری میکنند .

    خفاش ها تنها پستاندارانی هستند که قادرند پرواز کنند.

    خفاش ها شب ها کار می کنند و روزها به صورت وارونه آویزان می شوند.

    بعضی از خفاش ها در فصل زمستان به جاهای گرم تر می روند و بعضی های دیگر به خواب زمستانی فرو می روند.

    خفاش ها حیوانات بی آزار و کم رویی هستند.

    تحقیق در مورد خفاش برای کلاس دوم

    خفاش ها فقط یک بار در سال یک بچه به دنیا می آورند.

    خفاش های مادر، بچه هایشان را نزدیک خود نگه میدارند و برای گرم نگه داشتن و حفاظت از بچه هایشان بال های خود را به دور آنها میپیچند.

    خفاش های مادر از بچه هایشان مراقبت می کنند و برای آن ها غذا پیدا می کنند.

    وقتی خفاش های مادر می خواهند برای پیدا کردن غذا به بیرون بروند، بچه خفاش ها به موی تن آن ها می چسبند و با مادرشان می روند.

    اما وقتی بزرگتر و سنگین تر شدند مادرشان دیگر آن ها را با خود نمی برد.

    خفاش مادر خودش به تنهایی می رود و غذا پیدا می کند و برای بچه اش می آورد.

    تحقیق در مورد خفاش برای کلاس دوم

    باد چگونه به وجود می آید کلاس دوم

    تحقیق در مورد خفاش برای کودکان

    محمد رضا حسینی کارشناس حیات وحش و تنوع زیستی

    تحقیق درمورد مورچه کلاس دوم

    تحقیق در مورد قورباغه دوم دبستان

    تحقیق در مورد لاک پشت دوم دبستان

    تحقیق در مورد بی مهرگان

    فواید مارها کلاس سوم

    لاک پشت های دریایی چگونه از تخم هایش مراقبت میکند

    تحقیق در مورد پستانداران کلاس سوم ابتدایی

    برای اینکه دانشمند شویم چه کارهایی باید انجام دهیم


    منبع : KelaseDarsi.ir

    منبع مطلب : kelasedarsi.ir

    مدیر محترم سایت kelasedarsi.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    آشنایی با حیوانات 31 (خفاش)

    آشنایی با حیوانات 31 (خفاش)

    خفاش 

    سلام دوستان مهربان. امروز می خواهم شما را با موجودی به نام خفاش آشنا کنم.

    خفاش ها پستاندارند. یعنی وقتی بچه شان به دنیا آمد به آن ها شیر می دهند. خفاش ها می توانند پرواز کنند، اما بقیه ی پستانداران بال ندارند و نمی توانند پرواز کنند.

     

    بال های خفاش ها شبیه چرم است. آن ها وقتی می خوابند بال هایشان را دور خود می پیچند.

    خفاش ها معمولاً گروهی زندگی می کنند، آن ها معمولاً شب ها در غارها یا روی درختان به سر می برند.

    خفاش ها شب ها کار می کنند و روزها به صورت وارونه آویزان می شوند.

    خفاش ها دوجورند، یک نوع آن ها حشره می خورند و شب ها به شکار می روند، آن ها بزرگ ترند و نوع دیگر آن ها میوه و شهد درختان را می خورند و غروب ها و صبح ها برای پیدا کردن غذا از غارها بیرون می روند.

    بعضی از خفاش ها در فصل زمستان به جاهای گرم تر می روند و بعضی های دیگر به خواب زمستانی فرو می روند.

    خفاش های مادر از بچه هایشان مراقبت می کنند و برای آن ها غذا پیدا می کنند. وقتی خفاش های مادر می خواهند برای پیدا کردن غذا به بیرون بروند، بچه خفاش ها به موی تن آن ها می چسبند و با مادرشان می روند. اما وقتی بزرگتر و سنگین تر شدند مادرشان دیگر آن ها را با خود نمی برد. خفاش مادر خودش به تنهایی می رود و غذا پیدا می کند و برای بچه اش می آورد.

    منبع مطلب : www.kanoon.ir

    مدیر محترم سایت www.kanoon.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    تحقیقی در مورد خفاش ها

    خفاش‌ها با داشتن ۱٬۲۴۰ گونه روی هم رفته حدود ۲۰ درصد از گونه‌های پستانداران را از آن خود کرده‌اند.[۴] دو دستهٔ اصلی برای خفاش‌ها وجود دارد. دستهٔ نخست بزرگ‌خفاش‌ها یا خفاش‌های میوه‌خوارند که در راهیابی نسبت به دیگر جانداران چندان ویژه نیستند گاهی به این جاندار روباه پرنده نیز می گویند. دستهٔ دوم مربوط به کوچک‌خفاش‌ها است این جانور برای پیدا کردن راه از روش پژواک‌یابی بهره می‌برد.[۵] نزدیک به ۷۰٪ خفاش‌ها حشره خوارند. باقی‌ماندهٔ آن‌ها معمولاً میوه‌خوارند. تنها گروه‌های اندکی از خفاش‌ها مانند خفاش ماهی‌خوار از جانورانی به جز حشرات تغذیه می‌کند. همچنین خفاش خون‌آشام تنها انگل پستاندار است. خفاش‌ها در سراسر جهان پراکنده‌اند و نقش زیستی مهمی در پاکسازی گلها از حشرات و پراکنده کردن دانهٔ میوه‌ها در زمین دارند. بسیاری گیاهان گرمسیری برای پراکنده کردن دانه هایشان کاملاً به خفاش‌ها وابسته‌اند. کوچکترین خفاش، خفاش خوک‌بینی کیتی است که قد آن ۲۹ تا ۳۴ میلی متر و سنگینی آن ۲ تا ۲٫۶ گرم است و اگر بال‌هایش باز باشد طول آن به ۱۵ سانتی متر می‌رسد.[۶][۷] البته هنوز بحث است که کوچکترین پستاندار حشره‌خوار اتروسک است یا خفاش‌های خوک‌بینی کیتی.[۸] بزرگترین گونهٔ خفاش‌ها، مربوط به زیرگونه‌های روباه پرنده و بزرگ روباه پرنده طلایی تاجدار است. سنگینی این خفاش ۱٫۶ کیلوگرم است و پهنای آن هنگامی که بال‌هایش باز است به ۱٫۷ متر می‌رسد.[۹]

    خفاش‌های حشره خوار، شب‌ها غذای خود را شکار می‌کنند. اما خفاش‌های میوه خوار سحرگاه و نزدیک غروب به جستجوی غذا می‌روند. آن‌ها برای پیدا کردن میوه و شیرهٔ درختان مورد علاقه‌شان از حس بینایی و بویایی خود بهره می‌برند. خفاش جانوری اجتماعی است. آنها در دسته‌های بزرگ در غارها یا روی درختان، بیتوته می‌کنند.

    خفاش‌هایی که در شب پرواز می‌کنند، مسیر و جای دقیق طعمهٔ خود را بوسیلهٔ فرستادن امواج صوتی و دریافت بازتاب آن، پیدا می‌کنند. با این روش خفاشها می‌توانند اجسام متحرک مانند حشرات و بی حرکت مانند درخت را شناسایی کنند.

    زیستگاه

    یک خفاش خواب بیرون ساختمان مسکونی.

    پرواز به شبکورها اجازه داده‌است تا از پستاندارانی باشند که زیستگاهشان به گسترهٔ سراسر جهان است.[۱۶] به جز دو قطب شمال و جنوب و برخی جزیره‌های بدون سکونت اقیانوسی، می‌توان شبکورها را در سراسر جهان پیدا کرد.[۱۷] تقریباً در تمام زیستگاه‌های طبیعی زمین شبکور وجود دارد. هر گونهٔ این جانور در طول فصل‌های مختلف سال، زیستگاه‌های مناسب خود را پیدا می‌کند؛ از ساحل گرفته تا کوه و صحرا، زیستگاه خود را تغییر می‌دهند. به هر حال زیستگاه شبکور باید از دو ویژگی برخوردار باشد: نخست باید هر زیستگاه جایی مناسب برای بیتوتهٔ دستهٔ خفاش‌ها (در طول روز) داشته باشد و دوم: باید غذای مناسب آن‌ها در آن منطقه یافت شود. محل بیتوتهٔ شبکورها می‌تواند در یک حفره‌های خالی، شکاف‌ها، میان برگ درختان و حتی خانه‌های ویژهٔ دست ساز انسان باشد؛ همچنین گاهی خود خفاش‌ها با کندن برگ‌ها برای خود چادر درست می‌کنند.[۱۸]

    کشور آمریکا به تنهایی زیستگاه ۴۵ تا ۴۸ گونهٔ خفاش است.[۱۹][۲۰] سه مورد از فراوان ترین گونه‌های آن‌ها عبارتند از: Myotis lucifugus (خفاش قهوه‌ای کوچک)، Eptesicus fuscus (خفاش قهوه‌ای بزرگ) خفاش دم‌آزاد برزیلی (خفاش مکزیکی دُم-آزاد). می‌توان گفت در دو-سوم ناحیهٔ شمالی آمریکا دو گونهٔ خفاش قهوه‌ای بزرگ و کوچک بیش از همه دیده می‌شود در حالی که گونهٔ سوم در جنوب غرب آمریکا بیش از همه وجود دارد.[۲۱]

    شکار، خوراک و آشامیدن

    پخش رسانه

    یک خفاش بسیار جوان در تامیل نادو

    نوزادان خفاش کاملاً به شیر مادرشان وابسته‌اند[۴۴] اما هنگامی که چند هفته از عمرشان بگذرد انتظار آن می‌رود که بتوانند پرواز کنند و برای خود شکار کنند، در نتیجه پرواز کردن و برطرف کردن تشنگی دست خودشان است.[۴۵]

    خوراک

    خوراک خفاش‌ها عبارت است از: حشره، شهد گل، برخی مهره‌داران و خون.[۴۶] تقریباً سه-چهارم خفاش‌ها در سراسر جهان حشره‌خوارند. حشره‌هایی که خفاش‌ها می‌خورند ممکن است در هوا پرواز کنند یا روی زمین راه بروند. هر خفاش در یک شب می‌تواند به اندازهٔ یک-سوم وزن بدنش حشره بخورد و چندصد حشره در بازهٔ چند ساعت شکار کند. به عبارت دیگر یک دستهٔ هزارتایی از خفاش‌ها می‌تواند چهار تُن (چهار هزار کیلوگرم) حشره را در یک سال شکار کند. اگر خفاش‌ها رو به انقراض روند شمار حشره‌ها بسیار بیشتر از حد خطر می‌شود

    مسیریابی خفاش‌ها

    تقریباً هیچ چیز نمی‌تواند از دید خفاشها فرار کند. گوشهای بزرگ آنها می‌تواند علایمی را که منعکس می‌شود بخوبی جذب کند. خفاشها حتی می‌توانند اشیایی را که به نازکی مو هستند، تشخیص دهند. فناوری هیچ هواپیمای بی سرو صدایی نمی‌تواند به پیچیدگی خفاشها باشد.

    آنها شبها سریع و آهسته پایین می‌آیند، با چشمانشان حشرات خوابیده را در جای خود پیدا می‌کنند و با گوشهای بزرگشان می‌توانند حتی صدای بهم خوردن آرواره‌های یک لارو پروانه را بشنوند.

    این حیوانات در تاریکترین شبها حواس خود را فعال می‌کنند. صدای خفاش از طریق بینی با بسامد بالا و شدت کم توسط انقباض ماهیچه‌های حلق ایجاد می‌شود. بعد از این که امواج صدا با صید برخورد کرد، بازتاب پیدا می‌کند. این بازتابش توسط گوشهای خفاش گرفته می‌شود. تنها در آمریکای شمالی ۴۴ نوع خفاش وجود دارد که بسیاری از جانورشناسان تاکید بر منفعت این پستانداران از زندگی بشر دارند، زیرا آنها به مقدار زیادی از حشرات موذی تغذیه می‌کنند، حشراتی که هر سال میلیاردها دلار به کشاورزان و جنگلبانان ضرر می‌رسانند.

    خفاشها همچنین در گرده‌افشانی گیاهان شرکت می‌کنند و باعث پخش و انتشار بذرها می‌شوند. بخصوص این نقش مهم آنها در جنگلهای بارانی بین گیاهان گوناگون وحشی مانند موز، انبه، بادام هندی، خرما و انجیر کاملاً مشهود است.

    یک نوع کاکتوس که مکزیکی‌ها از آن نوشابه تهیه می‌کنند، به طور طبیعی تنها یک بذر از ۳۰۰۰ بذر خود را آزاد می‌کند و اگر نقش مهم خفاشها در این میان نبود، این گونه گیاهی به سمت انقراض پیش می‌رفت.

    منبع مطلب : p-d.blogfa.com

    مدیر محترم سایت p-d.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    الناز 28 روز قبل
    0

    عالی

    0
    الناز 28 روز قبل

    بله

    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید