توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    تخمه ژاپنی محصول کدام کشور است

    1 بازدید

    تخمه ژاپنی محصول کدام کشور است را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    تخمه ژاپنی محصول کجاست؟

    تخمه ژاپنی محصول کجاست؟

    تخمه ژاپنی یکی از انواع تخمه ها است. همانطور که می دانید تخمه محصولی است که دارای انواع بسیار گوناگونی می باشد که هر نوع از این محصول دارای اسامی متفاوتی هستند. یکی از لذیذ ترین و پر طرفدار ترین انواع تخمه ها که مورد شناخت همه است، تخمه ژاپنی می باشد.

    یکی از نکات جالب در مورد این نوع تخمه، نام آن است که برخلاف تصور همه هیچ ربطی به کشور ژاپن ندارد. در واقع تخمه ژاپنی محصول بومی کشور ایران می باشد که متعلق به روستایی از شهرستان دماوند است.

    روستایی که در حال تولید این محصول پر طرفدار است، معروف به روستای جابان می باشد که باعث شده در زمان های قدیم این تخمه نیز با عنوان تخمه جابانی شناخته شود که با گذشت زمان، نام آن به تخمه ژاپنی تغییر پیدا کرده و باعث شده این تصور غلط را که این نوع تخمه برای کشور ژاپن است، در جامعه جای گیرد.

    تخمه ژاپنی حاصل از چه نوع گیاهی است؟

    این محصول در حقیقت حاصل از تخمه های درون نوعی هندوانه به خصوص است که تنها تخمه های آن مورد استفاده خوراکی قرار می گیرند و خود هندوانه قابل خوردن نیست. گفتنی است که این نوع هندوانه همواره معروف به هندوانه آجیلی می باشد.

    البته لازم به ذکر است که پس از فرایند جداسازی دانه ها از گوشته هندوانه، محصول باقی مانده از میوه به عنوان خوراک دام استفاده می شوند.

    هندوانه آجیلی به جهت رشد نیازمند شرایطی است که در روستای جاپان بستر آن به نحو احسن فراهم می باشد.

    خوردن تخمه ژاپنی چه خواصی را به دنبال دارد؟

    تخمه ژاپنی نیز مانند هر محصول گیاهی دیگری دارای یک سری خواص و فوایدی است که بسیار حائز اهمیت و غیر قابل چشم پوشی می باشند. در ادامه متن به چند مورد از بارز ترین خواص و فواید این محصول اشاره کرده ایم که دانستن آن ها خالی از لطف نیست:

    بهترین روش خرید تخمه ژاپنی

    برای خرید و تهیه این محصول راهکار های بسیاری در اختیار تقاضا کنندگان وجود دارد که همواره بهترین گزینه روشی است که در آن تخمه ژاپنی، به صورت مستقیم و بی واسطه به دست خریدار برسد.

    تقاضا کنندگان جدای این که می توانند با مراجعه حضوری به محل تولید محصول، به خریدی بی واسطه بپردازند، امکان خرید مستقیم به صورت غیر حضوری را نیز دارند.

    خرید غیر حضوری تخمه ژاپنی از طریق پل های ارتباطی مختلفی اعم از ارتباط تلفنی و یا ارتباط آنلاین صورت می گیرد.

    در انتها اگر دوست دارید با روستای جابان، مبنای نام گذاری تخمه ژاپنی و یا به صورت درست تخمه جابانی آشنا شوید. پیشنهاد می‎کنیم مطلب جابان کجاست را بخوانید.

    همچنین در صورتی که به سایر محصولات کشاورزی خاص علاقه دارید حتما مطلب مارچوبه چیست را بخوانید.

    منبع مطلب : www.jadeh.ir

    مدیر محترم سایت www.jadeh.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    تخمه‌ژاپنی

    تخمه‌ژاپنی

    تخمه‌جابونی یا تخمه‌ژاپنی نوعی آجیل و دانهٔ خوراکی است که در میان‌وعده‌ها خورده می‌شود. تخمه‌ جابانی همان تخمهٔ هندوانه نیست بلکه تخم نوعی هندوانه است که قابل خوردن نیست و به «هندوانهٔ آجیلی» مشهور است.

    علت نامگذاری[ویرایش]

    این محصول را در شهر جابان (دماوند) (جابُن یا جابون) پرورش می‌دهند. باید دانست که این نوع تخمه در یکی از روستاهای اطراف دماوند، جابان (jâbân) که همسایه غربی سربندان بوده، کشت می‌شود و در واقع نام اصلی آن تخمه‌جابونی است.[۱]

    خواص[ویرایش]

    ترکیب‌های موجود در این تخمه مانند انواع دیگر است و مصرف متعادل آن می‌تواند از کم‌خونی، بی‌اشتهایی، سوءجذب و التهاب جلوگیری کند. کلسیم آن برای زنان یائسه در پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان مفید به نظر می‌رسد.[۲]یکی از منابع پروتئین، دانه هندوانه است. این دانه حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. اسیدهای آمینه برای حفظ سلامت ماهیچه‌ها، تنظیم ترشح آنزیم‌ها و کمک به انتقال ریزمغذی‌ها به داخل سلول‌ها ضروری هستند.[۳]

    یکی از منابع مهم دریافت چربی غیراشباع، تخمۀ هندوانه است. این دانه سرشار از چربی غیراشباع و مفید است. این چربی برای همۀ بافت‌های بدن و غشای سلول‌ها مفید بوده و مصرف آن باعث کاهش میزان چربی بد خون می‌شود.[۳]

    بهترین شیوۀ مصرف این دانه‌ها به صورت خام است. به همین دلیل بو دادن این تخمه‌ها می‌تواند باعث افزایش میزان چربی آن شود؛ پس اگر دچار چربی خون هستید، باز هم در مصرف تخمه ژاپنی محتاط باشید.[۴]

    روش تهیه[ویرایش]

    این هندوانه پس از کاشت به دو صورت مورد استفادهٔ خشکبار قرار می‌گیرد:

    از میوهٔ آن به دلیل طعم و مزه اش استفادهٔ خوراکی انسانی نمی‌شود اما در خوراک دام مورد استفاده قرار می‌گیرد یا خشک شده و در کارهایی نظیر کود صنعتی استفاده می‌شود.[۵][۶][۷][۸][۹][۱۰]

    پانویس[ویرایش]

    منبع مطلب : fa.wikipedia.org

    مدیر محترم سایت fa.wikipedia.org لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 4 روز قبل
    0

    تخمه ژاپنی ما کدام کشور است

    ناشناس 12 روز قبل
    0

    تخمه ژاپنی محصول کدام کشوراست

    امیر 18 روز قبل
    0

    ایران

    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    0
    علیرضا و حدیثه اردلانی 19 روز قبل

    ایران

    برای ارسال نظر کلیک کنید