در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    تنظیم درجه مایکروویو برای پخت کیک

    1 بازدید

    تنظیم درجه مایکروویو برای پخت کیک را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    نحوه پخت کیک در ماکروفر

    نحوه پخت کیک در ماکروفر

    مقاله نحوه پخت کیک در ماکروفر، به شما آموزش خواهد داد که چگونه در خانه بدون نیاز به فر و به سادگی در ماکروفر  انواع کیک را پخته و لحظاتی شاد را برای خود و خانوادتان رقم بزند. در این مقاله طریقه پخت کیک با مایکروفر، نحوه استفاده از دکمه کانوکشن، پخت کیک بدون استفاده از دکمه کانوکشن و انوع ظروف قابل استفاده در ماکروفر برای پختن کیک به طور کامل شرح داده شده است.

    طرز تهیه انواع کیک در مایکروفر، مایکروویو و سولاردوم

    در سالهای گذشته با توجه به کوچک تر شدن آشپزخانه های خانگی استفاده از گاز های فردار جای خود را به استفاده از گاز های رومیزی بدون فر داده است. بنابراین کاربران استفاده از ماکروفر، مایکروویو و سولاردوم را جایگزین استفاده از فر گاز کردند. یکی از متداول ترین کاربرد های فرگاز در خانه ها پخت کیک است که امروزه افراد به دنبال طرز تهیه انواع کیک در ماکروفر، مایکروویو و سولاردوم هستند.

    پخت کیک در ماکروفر و سولاردوم بسیار ساده و لذت بخش است. بسیاری از کاربران سوال میکنند که بدون داشتن فر گاز چگونه میتوان در ماکروفر یا سولاردوم به پخت کیک پرداخت.

    برای پخت انواع کیک در ماکروفر، مایکروویو و سولاردوم به طور کلی بدون در نظر گرفتن برند، چه سامسونگ باشد، چه الجی یا بوش و همینطور  مراحل زیر را دنبال نمایید:

    نحوه استفاده از دکمه کانوکشن convection برای پخت کیک و شیرینی در ماکروفر

    دکمه کانوکشن در بسیاری از مایکوویو ها و سولاردوم های نسل جدید مانند الجی، سامسونگ، کنوود، فلر و … وجود دارد که فرآیند نحوه پخت کیک در ماکروفر را بیش از پیش ساده کرده است. همچنین فناوری کانوکشن ویژگی هایی دارد که باعث میشود کیک در ماکروفر خشک نشده و خام نیز نماند. در زیر به نحوه استفاده از دکمه کانوکشن convection برای پخت کیک در ماکروفر در انواع برند ها مانند سامسونگ، الجی، دوو، پاناسونیک، بوش، فلر و… میپردازیم:

    ویژگی ها و مزیت های قابلیت کانوکشن convection برای پخت کیک در ماکروفر های سامسونگ، الجی، بوش، پاناسونیک و…

    دکمه کانوکشن در ماکروفرهای نسل جدید الجی، سامسونگ، فلر، کنوود، پاناسونیک، دوو و.. برای پخت کیک ویژگی ها و امتیازاتی را در اختیار شما قرار میدهد که دو مورد از مهم ترین آن هارا در زیر بررسی میکنیم:

    این دو قابلیت به شما کمک میکند که بدون نگرانی از خام ماندن وسط کیک و یا سوختن دیواره های آن به سادگی به پخت کیک در مایکروویو خود بپردازید. جریان یکسان گرما و حرکت چرخشی ان باعث میشود تمام قسمت های کیک و شیرینی همزمان پخته شوند.

    ممکن است بپرسید که مایکروویو و یا سولاردوم ما دکمه کانوکشن ندارد، آیا نمیتوان بدون استفاده از کانوکشن در ماکروفر کیک و یا شیرینی تهیه کرد؟

    پخت کیک بدون استفاده از دکمه کانوکشن convection در ماکروفر بوش، فلر، فیلیپس و…

    بسیاری از مردم تصور میکنند که پختن کیک در ماکروفر تنها با استفاده از دکمه کانوکشن امکان پذیر بوده و بدون استفاده از قابلیت کانوکشن پختن کیک در ماکروفر امری غیر ممکن است. اما باید بدانید که این تصور به هیچ عنوان صحت ندارد. ادامه مقاله را دنبال نمایید تا نحوه پخت کیک بدون کانوکشن را در ماکروفر های قدیمی تر برند های متفاوت از جمله LG, SAMSUNG, DAEWOO, FELER و… که قابلیت کانوکشن ندارند را بیاموزید.

    برای پخت کیک در مایکروفر، دما را روی چند درجه تنظیم کنیم؟

    برای پخت کیک در مایکروفر دما را باید روی چه دمایی تنظیم کرد؟ پیش از از هرچیز دقت کنید که  پخت کیک در ماکروفر 2 مرحله دارد:

    پیش از آنکه کیک را در ماکروفر قرار دهید یکبار دمای ماکروفر را بر روی 180 درجه قرار دهید تا خوب گرم شود. پس از آن که دما به 180 درجه سانتیگراد رسید مواد کیک را داخل ماکوویو قرار دهید و دما را روی 175 درجه تنظیم نمایید تا شروع به پخت کند.

    در این حالت کیک شما کامل مغز پخت شده و به کمک قابلیت کانوکشن کاملا تر و تازه و اسفنجی باقی میماند.

    ظرف مناسب پخت کیک در ماکروفر

    یک سوال بسیار مهم برای پخت انواع کیک در ماکروفر آن است که چه ظرفی برای قرار دادن در ماکروفر مناسب است؟

    اساسا این نکته دارای اهمیت بسیاری میباشد که حتما از قرار دادن ظروف فلزی و استیل داخل ماکروفر باید پرهیز نمود. برای پختن کیک و شیرینی در ماکروفر و مایکروویو بهتر است از قالب های سیلکونی استفاده نماید.

    چنانچه از دکمه کانوکشن برای پخت کیک در سولاردوم، ماکروفر و مایکروویو استفاده مینمایید، میتوانید از قالب های استیل و سه پایه فلزی برای قرار دادن شیرینی های روی آن نیز استفاده نمایید.

    منبع مطلب : ipemdad.com

    مدیر محترم سایت ipemdad.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    پخت کیک در مایکروفر - چگونه در مایکروفر و سولاردام کیک بپزیم؟ | فروشگاه ایران کوک

    پخت کیک با مایکروویو ال‌جی، سامسونگ، پاناسونیک، دوو، کنوود

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    پخت کیک با مایکروویو

    امروزه دستگاه‌های مایکروویو، مایکروفر، توستر و سولاردم با عملکردهای مختلف برای پخت انواع مواد غذایی، انتظارات استفاده‌کنندگان را به خوبی برآورده می‌کنند. بنابراین به دلیل عملکرد و همچنین برنامه های مختلف هر دستگاه، ما در این مطلب از زومیلو طرز تهیه و پخت کیک با مایکروویو ال‌جی، سامسونگ، پاناسونیک، دوو، شارپ، کنوود، توستر، مایکروفر و همچنین سولاردم و نیز پخت کیک با روش خانگی را به طور کامل بیان کرده ایم. پس این مطلب را از دست ندهید.

    پخت کیک با مایکروویو

    مراحل کلی استفاده از مایکروویو برای پخت کیک

    1. به طور کلی برای پخت کیک با مایکروویو ابتدا باید مایکروویو را گرم کرد (پیش گرمایش) و سه پایه بلند فلزی را در دستگاه قرار داده و دکمه کانوکشن ماکروویو را بزنید. با کلید چرخان درجه حرارت را روی همان درجه که برای آن کیک در نظر گرفته شده تنظیم کنید.

    نکته : بدلیل اینکه اعداد روی ماکروویو مضربی از 10 هستند مثلاً 170 درجه، 180 درجه و … پس اگر در صورتی گفته شده بود که دمای روی 175درجه سانتی گراد باشد شما درجه را روی 180 بذارید ولی حواستان به زمان باشد زیرا اصولاً در زمان تغییری ایجاد نمی کند.

    2. بدون تنظیم زمان، کلید start را بزنید. زمانی که دمای ماکروویو به مقدار تنظیم شده برسد با بوق زدن به شما هشدار می دهد؛ در صورت آماده بودن، خمیر را در داخل آن قرار می دهید در غیر اینصورت ماکروویو با خاموش و روشن شدن، دما را در همان درجه حفظ می کند.

    3. بعد از رسیدن به دمای تنظیم شده و شنیدن صدای بوق دستگاه، قالب را در دستگاه قرار داده و کلید stop را فشار دهید. بلافاصله دوباره دکمه کانوکشن را بزنید.

    4. با کلید چرخان دما را روی مقدار مورد نظرتان گذاشته و با فشردن دوباره آن می توانید زمان را تنظیم کرده و حالا start را بزنید.(در هنگام استفاده از کانوکشن می توانید از قالب فلزی یا سیلیکونی هم استفاده کنید.)

    توضیحاتی کامل در مورد نحوه استفاده از دکمه کانوکشن در مایکروویو

    اغلب مایکروویوهای جدید دارای یک عملکرد به اسم کانوکشن Convection یا به اختصار CONV می باشند. با استفاده از کانوکشن حرارت به صورت یکسان در داخل آن به چرخش در می آید که در نتیجه آن غذایی لذیذتر و یک دست تر را بر روی سفره هایتان خواهید برد.

    به این صورت پیش گرمایش انجام می شود.

    مزایای پخت کیک با مایکروویو از طریق عملکرد کانوکشن

    پخت کیک با مایکروویو در درجه اول به زمان کمتری نیاز دارد و علاوه بر این، برنامه های متعدد پخت انواع غذاها را پوشش خواهد داد؛ سنسورهای متعدد تعبیه شده در داخل مایکروویو نیز از پخت غذا بودن سوختگی جلوگیری خواهد کرد. به سایر مزایای مایکروویو در ادامه اشاره خواهیم کرد.

    سیستم کانوکشن، به کمک فن و از طریق حفره‌های موجود در دستگاه، هوای گرم را به‌ طور یکنواخت به حرکت در می‌آورد و دما را در طول مدت پخت، ثابت نگه می‌دارد. این دو عامل تأثیر زیادی بر کیفیت، شکل ظاهری و مزه کیک دارند.

    استفاده از روغن در غذا ها به حداقل خواهد رسید که به دنبال آن غذایی کم چرب و رژیمی خواهیم داشت. از طرفی مایکروویو در سیب زمینی آکریل آمید تولید نمی کند که به عنوان یک سرطان زا از آن یاد می شود. البته پخت کوتاه مدت نیز مانع از بین رفتن مواد مغذی موجود در غذا ها می شود.

    پخت سریع و کوتاه مدت مواد غذایی تا حدی از مصرف انرژی می کاهد به طور مثال در صورت پخت یا گرم کردن مجدد مقدار کمی از غذا ، انرژی کمتری نسبت به اجاق گاز مورد استفاده قرار می گیرد؛ از آن سو به جای استفاده از چندین انرژی تجدیدناپذیر فقط از برق استفاده خواهد شد. قابلیت یخ زدایی مایکروویو نیز می تواند موجب صرفه جویی در آب و زمان کاربران شود.

    در فرهای معمولی گازی، به دلیل عدم وجود سیستم گردش هوا، گرما فقط از طریق شعله و از پایین ایجاد می‌شود. در این فرها، موادی که سمت شعله و یا در کنار دیواره‌ها قرار دارند زودتر از مواد مرکز، آماده می‌شوند؛ اما در دستگاه‌های مایکروفر و مایکروویو و سولاردم، به دلیل جریان یکسان گرما، پخت کیک به‌طور یکنواخت انجام می‌شود و نیاز به جابه‌جا کردن سینی فر نیست.

    در صورت استفاده از روش پخت کیک با مایکروویو ، به دلیل اینکه اشعه از مرکز مواد شروع به گرم کردن می‌کند، این احتمال وجود دارد که وسط کیک پف‌کرده و زودتر از کناره‌های آن به مرحله پخت برسد.

    پخت کیک با مایکروویو ال جی

    پخت کیک با مایکروویو سامسونگ

    پخت کیک با مایکروویو پاناسونیک

    پخت کیک با مایکروویو پاناسونیک خیلی ساده است و تنها لازم است ابتدا عمل پیش گرمایش مایکروویو را انجام دهید و سپس وقتی مواد آماده شد زمان پخت کیک را تنظیم و Start را بزنید.

    پخت کیک با مایکروویو دوو

    پخت کیک با مایکروویو دوو

    مایکروویوهای دوو دارای طراحی زیبا و متنوع هستند. با داشتن تکنولوژی (C.R.S (Concave Reflx System تکنولوژی تابش چند جهته امواج که باعث پخت سریع و یکنواخت غذا می شود. و همچنین با داشتن تکنولوژی 3D power یعنی وجود المنتهای حرارتی بالا ، پایین و عقب اجاق مایکروفر و وجود یک فن کانوکشن قوی سبب ایجاد و توزیع یکنواخت حرارت در داخل دستگاه می گردد و این امکان را می دهد تا :

    دانلود دفترچه راهنمای استفاده از مایکروویو دوو

    پخت کیک با مایکروویو کنوود

    پخت کیک با مایکروویو کنوود

    مایکروویو کنوود KENWOOD با توان 700 وات مجهز به منوی پخت و پز اتوماتیک می باشد. فقط کافی است نوع غذایی را که می خواهید بپزید و نیز وزن غذا را مشخص کنید. با استفاده از دکمه وزن، وزن مواد غذایی داخل ماکروویو را تنظیم کنید تا نتیجه بهینه در پخت حاصل گردد. با استفاده از دکمه چرخان به آسانی می توان هر کدام از برنامه های پخت را انتخاب کرد.

    برای پخت کیک با مایکروویو از دکمه کانوکشن استفاده می شود. مایکروویو را از قبل گرم کنید (پیش گرمایش) و قالب کیک را روی سه پایه گذاشته و درجه حرارت آن 30 تا 40 درجه کمتر از فر می باشد. بهتر است سه پایه بلند را روی سه پایه کوتاه گذاشته و یک سینی فلزی روی آن بگذاریم که کیک نسوزد.

    برای پخت کیک معمولا دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقیقه لازم است.

    پخت کیک با مایکروویو شارپ

    پخت کیک با سولاردم

    برای پخت کیک با استفاده از سولاردم ابتدا توسط پیش گرمایش سولاردام را گرم کنید.

    برای پیش گرمایش باید کانوکشن را انتخاب کرده و سپس اینتر را فشار دهید و بدون دادن زمان کلید استارت را بزنید. زمانیکه دستگاه به دمای مورد نظر برسد با صدای بوق، رسیدن به دمای مورد نظر را به شما اعلام خواهد کرد. پس از پیش گرمایش، در حالت کانوکشن دما را بر روی 180 درجه قرار داده و به مدت 20 دقیقه قالب را بر روی سه پایه کوتاه قرار دهید تا کیک پخته شود.

    نکته 1 : در منوی کانوکشن حتما باید از سه پایه کوتاه استفاده کرد تا در چنین شرایطی زیر کیک نیز پخته شود.

    نکته 2 : بهترین زمان برای پخت بسیاری از کیک ها در سولاردم دمای 160 تا 165 درجه می باشد.

    نکته 3 : اگر از قالب سیلیکونی استفاده کنید خیلی بهتر است. گزینه Speed Auto cooke منوی کیکئ (برای سولاردام LG شماره 11) را انتخاب کنید و سپس Start را بزنید. بعد از 14 دقیقه کیک شما  آماده است.

    پخت کیک با توستر

    پخت کیک با مایکروفر

    مایکروفر و سولاردام جزو وسایلی هستند که با استفاده از اشعه در مدت‌زمان کوتاهی غذا را می پزند. مایکروفر به کمک فرکانس بالای امواج الکترومغناطیسی، مولکول‌های آب موجود در غذا را به جریان می‌اندازد و غذا را بسیار سریع‌تر از اجاق‌گاز آماده می‌کند. و سولاردام نیز تکنولوژی ابداعی شرکت ال‌جی، ترکیبی از ماکروویو و امواج گرمایشی نوری است.

    پخت کیک با روش خانگی

    این نوع روش پخت را برای افرادی قرار دادیم که از دستگاه های گفته شده در بالا استفاده نمی کنند.

    امیدواریم که این مطلب پخت کیک با مایکروویو ، برای شما مفید بوده باشد. در پایین نظرات و سوالات خود را در مورد این مطلب را با ما در میان بگذارید.

    منبع مطلب : www.zoomilo.com

    مدیر محترم سایت www.zoomilo.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    زهرا 13 روز قبل
    0

    سلام میشه درباره ماکروفر بلاژیو صفحه کلیدش و برای پخت کیک توضیح بدین چون دکمه کانوکشن رو نداره ممنون میشم

    سپهر 1 ماه قبل
    0

    سلام ببخشید من سولار دوو دارم اگه میسه دفترچه راهنما ش رو بهم معرفی کنید ممنون میشم

    یسنا 1 ماه قبل
    1

    سلام وقتتون بخیر ببخشید ممنونم میشم در مورد دستگاه ماکروویو گاسونیک هم توضیح بدید چون من هر کاری میکنم باهر دستوری که میگن کیکام خراب میشن

    مهدی 4 ماه قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید