توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    جواب اطلاعات جمع آوری کنید علوم هشتم صفحه 7

    1 بازدید

    جواب اطلاعات جمع آوری کنید علوم هشتم صفحه 7 را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 7 علوم هشتم

    اطلاعات جمع اوری کنید صفحه 7 علوم هشتم

    مواد سازنده قهوه مواد سازنده شکر مواد سازنده شامپو مواد سازنده صابون

    پاورپوینت آماده اطلاعات جمع آوری کنید صفحه 7 علوم هشتم هم اکنون به صورت کامل با اطلاعات زیر:

    مواد سازنده قهوه، مواد سازنده شکر، مواد سازنده شامپو و مواد سازنده صابون

    همچنین به مزیت روغن های زیتون نسبت به روغن های جامد نیز در این پاورپوینت به صورت کامل پرداخته شده است.

    در این پاورپوینت سعی شده است تا به بهترین نحوه ممکن اطلاعات مورد نیاز همراه با تصاویر در اسلاید های جذاب و حرفه ای قرار بگیرد تا به غیر از انتقال اطلاعات زیبایی و حرفه ای بودن آن نیز از چشم دانش آموز و استاد دور نماند.

    این پاورپوینت بدون هیچگونه تبلیغ آماده ارائه به کلاس و همچنین با قابلیت ویرایش هم اکنون از لینک زیر قابل دریافت می باشد.

    پاسخ اطلاعات جمع اوری کنید صفحه 7 علوم هشتم

    منبع مطلب : bistbama.ir

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    hasti : قهوه‌نوعی‌نوشیدنی‌است‌که‌ازدانه‌های‌بوداده‌وآسیاب‌شده‌گیاه‌قهوه به‌دست‌‌می‌آید. موادسازنده: ۱.آب:بیشترین‌حجم‌قهوه‌را‌تشکیل‌می‌دهد. ۲.اتیل‌فنول ۳.کویینیک‌اسید ۴.اسیدهای‌دیکافیولیک ۵.کافعین ۶.تعوفیلین ۷.استیل‌متیل‌کربینول ۸.ترای‌گانالین

    ناشناس : اصلا خوب نیس اطلاعات نمیدع😑😑

    فاطی : اگه من بلد بودم ڪ نمیومدم اینجا سرچ کنم😪😪

    محنا عزیزخانی :  روغن زیتون :  در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی می‌ باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه‌های کاروتنوییدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع، در پایداری این روغن بسیار موثر است.

    sonia : پاسخ =این روغن ها چون چربی اشباع نشده دارند در رگ ها رسوب نمی‌کنند و باعث افزایش فشار خون نمی شود به طوری که مصرف روزانه دو قاشق چای خوری روغن زیتون خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    hasti 2 روز قبل
    0

    آقامن‌نظردادمااااا😠

    sonia 2 روز قبل
    4

    پاسخ =این روغن ها چون چربی اشباع نشده دارند در رگ ها رسوب نمی‌کنند و باعث افزایش فشار خون نمی شود به طوری که مصرف روزانه دو قاشق چای خوری روغن زیتون خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می‌دهد.

    hasti 2 روز قبل
    6

    قهوه‌نوعی‌نوشیدنی‌است‌که‌ازدانه‌های‌بوداده‌وآسیاب‌شده‌گیاه‌قهوه

    به‌دست‌‌می‌آید.

    موادسازنده:

    ۱.آب:بیشترین‌حجم‌قهوه‌را‌تشکیل‌می‌دهد.

    ۲.اتیل‌فنول

    ۳.کویینیک‌اسید

    ۴.اسیدهای‌دیکافیولیک

    ۵.کافعین

    ۶.تعوفیلین

    ۷.استیل‌متیل‌کربینول

    ۸.ترای‌گانالین

    0
    hasti 2 روز قبل

    چطوره🤕

    hasti 2 روز قبل
    -1

    سلام

    هیچ کس 3 روز قبل
    0

    شما تو بهم بده

    محنا عزیزخانی 11 روز قبل
    4

     روغن زیتون :  در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی می‌ باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه‌های کاروتنوییدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع، در پایداری این روغن بسیار موثر است.

    ناشناس 15 روز قبل
    -1

    هیچی معلوم نمیشه افتضاح☹☹

    مائده سفیدآبی 17 روز قبل
    -1

    روغن زیتون دارای اسید های چرب غیر اشباع مونو(MUFA ) وانتی اکسیدان است که با عمر کاهش بیماری های مرتبط با مصرف روغن های اشباع می شود

    ناشناس 18 روز قبل
    5

    اصلا خوب نیس اطلاعات نمیدع😑😑

    فاطی 19 روز قبل
    4

    اگه من بلد بودم ڪ نمیومدم اینجا سرچ کنم😪😪

    -2
    حدیث 5 روز قبل

    دقیقا

    ل8 دب ح ت زامم 10 ماه قبل
    0

    خااااااک الکی وقتمو گرفتین

    ناسی 10 ماه قبل
    -2

    به من چه😂😂🤔😶😉

    فاطی 12 ماه قبل
    3

    روغن زیتون میوه زیتون خمیری تولید کرده و آن را با آب مخلوط می کند سپس آن را در دستگاه سانتریفیوژ ریخته براق زیتون را از آن جدا می کنند این روغن در پخت و پز مواد آرایشی و بهداشتی صابون صنایع دارویی و سوخت چراغ ها استفاده می شود شامپو شامپو ها شامل اجزای زیر می باشند آب عوامل پاک کننده برای از بین بردن چربی روغن های گیاهی و مواد طبی کف کننده ها عوامل حالت دهنده مو رنگ اسانس و مواد نگهدارنده صابون ماده اصلی یا چربی گلیسیرین مواد قلیایی مثل سود سوز آور و یا پتاس سوز آور و آب و روغن های گیاهی مثل هسته خرما زیتون نارگیل و غیره

    سایدا 12 ماه قبل
    -1

    اصلا بدرد نمی خوره

    اطلاعات کامـل بهمون نـمیده

    هلیا 1 سال قبل
    0

    اه چرا نمیاد

    ناشناس 1 سال قبل
    -1

    چچتت

    برای ارسال نظر کلیک کنید