زندگی نامه ی سردار سلیمانی به زبان کودکانه
زندگی نامه ی سردار سلیمانی به زبان کودکانه را از سایت اسک 98 دریافت کنید.
زندگینامه قاسم سلیمانی (۱۳۳۵- ۱۳۹۸)
وی در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیـلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار بنایی در کرمان شد.
چندی بعد به عنوان پیمانکار در سازمان آب مشغول به کار شد و در همان سالها نیز فعالیتهای انقلابی خود را آغاز کرد.
وی پس از پیروزی انقلاب، به عضویت مجموعه «سپاه افتخاری» که به وسیله پدر شهید قاضی تاسیس شده بود، درآمد.
با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجیهای همولایتیاش شد و سپس لشکری از همین بسیجیها تشکیل داد و به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.
وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشکر تحت امر خود در عملیاتهای زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.
با پایان جنگ، لشکر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت میشدند.
وی در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاهقدس به او سپرده شد.
قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایرانو افغانستان جنگید.
سرلشکر قاسم سلیمانی در حمله تروریستی به شهادت رسید
همراهان سپهبد قاسم سلیمانی در حادثه تروریستی:
در حمله تروریستی، جمعا ده نفر به شهادت رسیدند که پنج نفر از جمله سردار سپهبد پاسدار شهید قاسم سلیمانی، ایرانی و پنج نفر دیگر از جمله ابومهدی مهندس معاون نیروهای حشدالشعبی عراق، عراقی بودند.
سردار سرتیپ پاسدار «حسین جعفری نیا»، «سرهنگ پاسدار شهرود مظفری نیا»، «سرگرد پاسدار هادی طارمی» و «سروان پاسدار وحید زمانیان» از شهدای پاسدار همراه سردار سلیمانی هستند.
منبع مطلب : www.hamshahrionline.ir
مدیر محترم سایت www.hamshahrionline.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
«من قاسم سلیمانی هستم» داستانی از یک قهرمان برای کودکان
به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، علاقه به شخصیت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مختص به گروه سنی خاص و یا شهر، استان و حتی فقط کشور ایران نیست. ایشان یکی از معدود شخصیتهای مبارز روزگار معاصر ماست که علاقهمندان زیادی را در سراسر جهان دارد.
شهادت سپهبد سلیمانی اما حسرت خیلی را بههمراه داشت. شاید کمتر کسی باور داشت که حاج قاسم سلیمانی بهعنوان یک شخصیت فراملی و مبارز در عرصه بینالمللی مورد قشر کودک و نوجوان قرار داشته باشد و کودکان به شهادت ایشان عکسالعملی نشان دهند اما آنچه در مراسم تشییع این شهید بهطور عینی مشاهده شده، تاثیرگذاری ایشان بر همه نوع مخاطب از تمام اقشار و گروههای سنی بود.
کودکان زیادی در شهادت حاج قاسم سلیمانی غمگین شدند و نسبت به جنایت آمریکاییها به خشم آمدند و بی تردید کودکان امروز که آیندهسازان آینده خواهند بود، این جنایت را فراموش نخواهند کرد. از این روز اهمیت ادبیات کودک و نوجوان برای ثبت خاطرات حاج قاسم سلیمانی و انتقال آن به مخاطبین کودک نمایان میشود.
پس از شهادت این سردار رشید اسلام، تلاشهای مختلفی در حوزههای مختلف هنری از جمله ادبیات و تاریخ شفاهی صورت گرفت. کتاب «من قاسم سلیمانی هستم» که روایت مراحل مختلف زندگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از تولد تا شهادت را برای آیندهسازان این مرز و بوم روایت میکند، یکی از کارهای ارزندهای است که این روزها منتشر شده است.
این کتاب به قلم محمد حسینخانی از همرزمان، همکاران، دوستان و همشهریان شهید سلیمانی نوشته شده است. حسینخانی کتابت زندگینامه سردار دلها را برای سایر گروههای سنی در دست اقدام دارد. از وی تاکنون هشت اثر به بازار نشر عرضه شده است.
محمد حسینخانی در ابتدای این کتاب داستان آورده است؛ افتخار میکنم که همشهری سردار دلها در شهرستان رابُر استان کرمان هستم. ورودم به دبستان با آغاز جنگ تحمیلی همزمان شده بود. قصههای شجاعت حاج قاسم در جبههها بین دانش آموزان دهان به دهان میچرخید، در قلبم جای گرفت؛ از آنجا بود که اسطوره همه سالیان زندگیام شد.
بعدها در مقطعی همرزمش بودم و در سالهای اخیر به واسطه قلمزدن در حوزه شهدا به خصوص شهدای کرمان، ناظر آثارم بود. از مدتی قبل با نظارت ایشان، کتاب «کودکی یک قهرمان» که به بازیهای محلی قدیمی کودکان در شهرستان رابُر میپرداخت را آغاز کرده بودم؛ با شهادت وی، کتاب را به سوی زندگینامه این شهید والامقام سوق و نامش را «من قاسم سلیمانی هستم» گذاشتم. امید دارم با تالیف کتب برای دیگر سنین، گوشههایی از زندگی مجاهدانه این سردار سجاع را روایت کنم.
انتهای پیام/ 121
منبع مطلب : defapress.ir
مدیر محترم سایت defapress.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
نگاهی به زندگینامه سپهبد شهید قاسم سلیمانی
به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، سردار شهید قاسم سلیمانی، در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار بنایی در کرمان شد و چندی بعد نیز به عنوان پیمانکار در سازمان آب مشغول به کار شد و در همان سالها نیز فعالیتهای انقلابی خود را آغاز کرد.
وی پس از پیروزی انقلاب، به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. او در ابتدای جنگ فرماندهی دو گردان از نیروهای کرمانی را برعهده داشت تا اینکه با پیشنهاد شفاهی سردار شهید حسن باقری، تیپ جدیدی از نیروهای کرمان را تشکیل داد که اندکی بعد در زمستان سال ۶۱ به لشکر ۴۱ ثارالله ارتقا یافت که شامل نیروهایی از کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان میشد.
وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشکر تحت امر خود در عملیاتهای زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور مؤثر داشت.
لشکر 41 ثارالله را باید جزو لشکرهای خط شکن سپاه در سالهای دفاع مقدس نامید که نیروهای آن نقش بسزایی در عملیاتهای بزرگی مثل والفجر8، کربلای 5 و... داشتند.
اگر برای بسیاری از همرزمان قاسم سلیمانی، جنگ در تابستان سال 67 به پایان رسید، ولی برای او آغاز دوران جدیدی در میادین نبرد بود.
وی به واسطه حضور در مرزهای شرقی و سابقه مبارزه با اشرا و باندهای مواد مخدر در مرزهای ایران و افغانستان، در سال ۱۳۷۶ از سوی حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی کل قوا از کرمان به تهران فراخوانده و مسئولیت نیروی قدس سپاه به او سپرده شد.
از جمله نقاط درخشان فرماندهی سردار سلیمانی بر نیروی قدس، تقویت حزبالله لبنان و گروههای مبارز فلسطینی بود که نمود عینی آن را در نبردهای متعددی ازجمله جنگ ۳۳روزه حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی و پیروزی مبارزان فلسطینی در جنگ ۲۲ روزه غزه علیه ارتش مجهز اسرائیل دیدیم.
در واقع قاسم سلیمانی توانسته بود استراتژی جمهوری اسلامی یعنی کمک به گروه های مبارز علیه اسرائیل را به خوبی دنبال کرده و هر روز در این مسیر گامهای دیگری بردارد.
قاسم سلیمانی در سال ۱۳۸۹ با حکم حضرت آیتالله خامنهای فرمانده معظم کل قوا با یک درجه ارتقا به درجه سرلشکری نائل آمد اما هنوز هم در افکار عمومی همه او را «حاج قاسم» میخوانند.
اما این پایان ماجرا نبود. با توطئه جدید غرب و پشتیبانی مالی کشورهایی مانند عربستان سعودی، که به شکلگیری گروهکهای تروریستی تکفیری اعم از داعش و جبههالنصرة در منطقه انجامید، قاسم سلیمانی ماموریتی تازه یافت و آن هم مقابله با این تهدیدات در دو کشور عراق و سوریه بود.
سلیمانی در عراق «حشد الشعبی» و در سوریه «بسیج مردمی» (قوات دفاع وطنی) را شکل داد و با کمک آنها و هدایت و مشاوره نیروی قدس سپاه، طی 6 سال، بساط تروریستها در این دو کشور تقریبا جمع شد.
در واقع باید این طور گفت که او و نیروهایش که با درخواست رسمی دولتهای سوریه و عراق، به این دو کشور رفتند، مانع سقوط دمشق و بغداد شدند و هم او بود که با سفر به مسکو، نقش بسزایی در همراه کردن روسیه و پوتین برای ورود به میدان نبرد سوریه داشت.
شاید یکی از اهداف اصلی دشمنان برای سقوط سوریه، قطع کردن ارتباط ایران و حزبالله لبنان بود ولی با شکست داعش و نقش آفرینی نیروی قدس در سوریه و عراق، یک حلقه مستحکم به نام حلقه مقاومت تشکیل شد و زنجیره ایران، عراق، سوریه و لبنان و فلسطین را به هم متصل کرد.
جای تردید نیست که این موضوع خلاف خواست آمریکا و اسرائیل است ولی با فرماندهی «قاسم سلیمانی» در عمق میدان و تشکیل بسیج مردمی در سوریه و عراق این موضوع به واقعیت بدل گشت و اتحادی از جنس پاسداران، فاطمیون، زینبیون، حیدریون و... ایجاد کرد.
نقش بیبدیل سردار سلیمانی در مدیریت منطقه و مقابله با دشمنان، القابی چون «شبح فرمانده»، «قدرتمندترین فرد خاورمیانه» و «کابوس اسرائیل» را از سوی آمریکاییها و اسرائیلیها، برای او به دنبال داشته است.
حضور موثر حاج قاسم در صحنه مبارزه با داعش و شکست این توطئه صهیونیستی در منطقه باعث شد تا در اسفندماه ۱۳۹۷ نشان ذوالفقار به عنوان عالیترین نشان نظامی ایران از سوی فرمانده معظم کل قوا به سردار سلیمانی اهدا شود.
سرانجام این فرمانده خستگیناپذیر جبهههای حق علیه باطل سحرگاه امروز (13 دیماه) در حمله بالگردهای آمریکایی به خودروی حامل وی در اطراف فرودگاه بغداد، شهد شیرین شهادت را سر کشید و به یاران شهیدش پیوست.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
منبع مطلب : bojnourd.iqna.ir
مدیر محترم سایت bojnourd.iqna.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
عالی
سلام دوستان این جواب را می دونین 👇👇👇👇نمو نه ای از فعالیت سردار سلیمانی در ابتدای جنگ را نام ببرید ؟
عالی بود خیلی خوب بود
اسمم یکتاس شمارمم 09198765467دوس پسر می خوام
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
سلام ویانا هستم مشخصاتش رو بگین