در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی با ماندگاری بالا

    1 بازدید

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی با ماندگاری بالا را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    سس گوجه فرنگی 🥘 طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه با ماندگاری بالا

    سس گوجه فرنگی 🥘 طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه با ماندگاری بالا

    سس گوجه فرنگی 🥘 طرز تهیه سس کچاپ با رب گوجه با ماندگاری بالا

    سس گوجه فرنگی یا کچاپ یکی از ملزومات هر یخچالی است.

    در اغلب غذاهای فست فود و یا اکثر سالاد ها و اکثر سس ها یکی از اصلی ترین و پایه ای ترین سس ها سس گوجه فرنگی است.

    ولی شاید تا به حال برای شما پیش نیامده باشد که بخواهید این سس را خودتان در منزل درست کنید.

    به همین دلیل قصد داریم تا در این مقاله طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی و بسیار خوشمزه را به شما یاد بدهیم.

    مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی یا سس کچاب خانگی

    طرز تهیه سس گوجه فرنگی

    مرحله اول
    آب را در یک قابلمه جوش بیاورید و یک قابلمه آب سرد هم کنار دستتان بگذارید. همه گوجه‌ها را در آب جوش بریزید و بعد از ۱ دقیقه، با ملاقه آنها را بیرون بیاورید و در آب سرد بریزید.

    صبر کنید تا گوجه‌ها در آب سرد خوب از حرارت بیفتند، سپس پوستشان را به آرامی بکنید.

    ۸ عدد از گوجه‌ها را در مخلوط‌کن بریزید. دو گوجه باقی‌مانده را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

    مرحله دوم
    یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید و کره و روغن زیتون را در آن گرم کنید. سپس پیاز، ساقه کرفس، فلفل، هویج و سیر را به ترتیب سختی در آن بریزید و تفت دهید تا خوب نرم شوند. این کار حدودا ۵ دقیقه از وقتتان را خواهد گرفت.

    مرحله سوم
    پوره گوجه‌فرنگی را روی مواد بریزید، سپس گوجه خرد شده، برگ بو و ریحان را اضافه کنید. حرارت را بالا ببرید تا مواد به جوش بیایند، سپس شعله را کم کنید.

    مرحله چهارم
    حدود دو ساعت به سس روی شعله ملایم برای جا افتادن زمان بدهید؛ سپس رب گوجه را هم اضافه کنید و یک ساعت دیگر سس را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید.

    مرحله اول
    گوجه فرنگی‌ها را با سیر در مخلوط‌کن پوره کنید. سپس جعفری، آویشن، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و آنقدر بزنید تا مواد یک دست شوند.

    مرحله دوم
    در یک تابه بزرگ، پیاز خرد شده را با روغن زیتون برای دو دقیقه تفت بدهید و سپس پوره‌ای که آماده کرده‌اید را همراه سرکه، در تابه بریزید.

    مرحله سوم
    بعد از حدود ۳۰ دقیقه روی اجاق ماندن، سس قوام خواهد آمد. می‌توانید آن را روی غذایتان بریزید یا اینکه بعد از سرد شدنش، در ظرف دربسته، برای چند روز در یخچال نگه‌دارید.

    مرحله اول
    رب گوجه فرنگی‌ها را همراه با آب و روغن زیتون در مخلوط‌کن بریزید. وقتی ترکیب شدند، سیر، نمک، فلفل، آویشن، ریحان و رزماری را هم اضافه کنید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.

    مرحله دوم
    پس از ترکیب شدن مواد گفته شده، روی سس را برای یک ساعت بپوشانید و کنار بگذارید. این سس برای جا افتادن، به جای پخت به کمی استراحت نیاز دارد.

    سس کچاپ را خودتان بسازید

    سس کچاپ را خودتان بسازید

    طرز تهیه سس کچاپ در منزل (سس گوجه فرنگی خانگی)

    سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) که در ادامه دستور تهیه اون تقدیمتون می کنم، خوشرنگ و خوشمزه هست و اگه با دقت و خوب تهیه کنین از سس هایی که  از خارج کشور  میارن هم به مراتب بهتر میشه.

    ضمن اینکه این سس کچاپ بسیار سالم و بدون مواد افزودنی و زائد و رنگ و روغن و هر ماده دیگه ایه که توی سس های بازاری می ریزن  که شاید در یک بطری سس یک قاشق هم گوجه فرنگی نباشه.  بعلاوه مواد نگهدارنده  برای مغز و سلامتی مضر هست.

    این سس گوجه رو بهتره توی تابستون و ماه های وفور گوجه فرنگی مثلا مرداد یا اوایل شهریور درست کنین، چون هم فراوونه و هم ارزون ، ضمن اینکه طعمش هم از زمان های دیگه بهتره.

    دستور تهیه این سس کچاپ را از یک کتاب قدیمی( طباخی کدبانو) که بابام از تبریز برای مامانم خریده بود می زارم. نه وقت زیادی می گیره و نه هزینه زیادی داره و البته تمام پاییز و زمستون سس دارید فراووون و می تونین با خیال راحت نوش جان کنید.

    مواد لازم برای تهیه سس کچاپ :

    ۶ کیلو گرم گوجه فرنگی

    ۲ لیتر سرکه

    ۷۵۰ گرم شکر

    ۱.ق.چ فلفل قرمز

    ۲۵۰ گرم سیر

    ۵ گرم زعفران

    طرز تهیه سس کچاپ :

    گوجه فرنگی های قرمز رسیده را شسته و له کنید در دیگ مس سفید کرده یا در لعابی بار کنید تا بپزد. سپس خنک که شد از الک سیمی رد کنید.

    پوست و تخمش را گرفته تمام آب صاف شده گوجه را روی آتش بگذارید بجوشد و آبش کار رود.

    شکر و سرکه را هم ریخته مواظب باشید ته نگیرد بد رنگ و بد مزه می شود.

    سیرها را رنده کرده در سس بریزید(من از پودر سیر استفاده کردم).

    سس نباید خیلی سفت شود طوری روان باشد که وقتی بطری را کج می کنید بریزد.

    وقتی آماده شد زعفران ساییده را با آب جوش مخلوط داخل سس ریخته چند غل بزند.

    بعد گرد فلفل قرمز بپاشید.

    برای هم زدن حتما از قاشق چوبی استفاده کنید.

    سس ها را در شیشه های کاملا تمیز و خشک بریزید :

    ابتدا قدر نمک (نمک دریا ) روی سس یا ربتان پاشیده بعد روغن جامد آب شده می ریزیم وقتی روغن جامد شد درب ظرف را بسته در جای خنک نگه می داریم.

    در قدیم روی رب ها روغن جامد آب شده می ریختند که روی هر شیشه ۲ -۳ قاشق روغن ریخته چون جامد است بعد از سرد شدن سفت می شود مانند یک لایه محافظه و جلوگیری می کند از نفوذ هوا و خراب شدن.

    من از پودر خردل هم استفاده کردم. می توان فلفل را زیاد و مقداری را به صورت سس تند استفاده کرد.

    سه تا  شیشه ی بزرگ به شما سس کچاپ می دهد. البته می توان در ظرف های کوچک نگهداری کرد.

    رب هم مثل این درست می شود فقط ادویه ها و سرکه و شکر حذف شده و غلیظ تر خواهد بود.

    یک روش بسیار ساده که دختر عموی عزیزم به من یاد داد این بود که اونا گوجه ها را که شستند به مغازه هایی که دستگاه آبلیمو/آبغوره گیری دارند می برند و آبش را می گیرند و آبش را روی حرارت می گذارند.

    خیلی راحته و نیازی به از الک رد کردن هم ندارد.

    وبلاگ آشپزی من

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 10 روز قبل
    0

    توله سگ

    مهدی 12 ماه قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید