توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه شیر برنج ساده بدون خامه

    1 بازدید

    طرز تهیه شیر برنج ساده بدون خامه را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    سرآشپز پاپیون

    225 دستور ساده و خوشمزه برای شیر برنج ساده توسط آشپزهای خانگی - کوکپد

    طرز تهیه شیر برنج / دستور پخت شیر برنج به روشی بسیار ساده در کمترین زمان

    شیر برنج

    Image result for ‫شیربرنج‬‎

    شیربرنج غذایی بسیار ساده است که مورد پسند خیلی هاست . همانطور که از اسمش هم پیداست مواد اصلی آن شیر و برنج است که هم بصورت گرم سرو میشود و هم بصورت سرد به عنوان دسر میتوانید نوش جان کنید

    شیر برنج را بیشتر در سفره های افطار در ماه های رمضان میبینیم و یک خوراک سالم و مناسب برای این ماه است

    طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است و شما باصرف زمان و انرژی کم و  همچنین مواد اولیه ساده و در دسترس به سادگی میتوانید این خوراک را تهیه کنید

    در این مطلب میخواهیم طرز تهیه شیر برنج را به شما آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی آنرا در منزل تهیه کرده و به همراه عزیزانتان نوش جان کنید امیدواریم که مورد توجهتان قرار گیرد

    موادی که نیاز دارید شامل موارد زیر است

    یک پیمانه برنج ، یک پیمانه گلاب ، یک و نیم پیمانه شکر ، یک لیتر شیر ، یک قاشق چایخوری هل ساییده ، دو یا سه قاشق غذاخوری خامه ، نصف قاشق چایخوری نمک

    دستور پخت شیر برنج

    Image result for ‫شیربرنج‬‎

    برنج را باید از شب قبل خیس کنید ، بعضی ها از عطر گلاب در غذاها خوششان می آید و عده ای دیگر نمی پسندند اگر میخواهید که عطر گلاب در شیر برنج غالب باشد میتوانید برنج را در گلاب خیس کنید

    داخل یک قابلمه برنج را به همراه دو لیوان آب و نصف قاشق چایخوری نمک روی حرارت قرار بدهید دقت کنید که برنج برای شیر برنج باید کاملا بپزد و به اصطلاح وابره بعضی ها هم برای شیربرنج از برنج نیم دانه استفاده میکنند تا حالت له شدن برنج بیشتر شود

    اگر هم برنج نیم دانه در دسترس ندارید و از برنج معمولی استفاده میکنید بعد از پخته شدن برنج میتوانید با پشت قاشق برنج را کمی له کنید

    بعد از انجام این مراحل نوبت به اضافه کردن شیر و خامه است ، شیر و خامه را که اضافه کردید حرارت را زیاد کنید تا شیر بجوشد فقط حواستان باشد که در اثر جوشیدن ، شیر سر نرود و بعد از اینکه شیر  جوشید ،  حرارت را کم کنید- طرز تهیه شیر برنج

    حال شکر و هل را اضافه کرده  و هم بزنید تا شکر کاملا در شیر برنج حل شود

    میتوانید شکر را حین پخت اضافه نکنید و شیربرنج را به همان حالت بدون شکر تهیه کنید و هنگام سرو از شکر یا شیرین کننده های دیگر مثل مربا ، عسل ، شیره خرما و... استفاده کنید که اتفاقا استفاده از عسل طبیعی و شیره خرما بهتر است چون شیرین کننده های طبیعی هستند و غذای سالم تری خواهید داشت

    کمی شیر برنج را هم بزنید و حدود یک ساعت ونیم شیربرنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غذا به اصطلاح جا بیفتد

    زمانیکه غلظت شیر برنج همانند شله زرد شد و از حالت شل بودن خارج گردید ، در ده دقیقه آخر گلاب را اضافه کنید البته همانطور که گفتیم حذف گلاب از این دستور کاملا سلیقه ای است و اگر طعم یا عطر گلاب را نمی پسندید میتوانید آنرا حذف کنید

    شیر برنج هم مانند شله زرد بعد از سرد شدن سفت میشود پس بهتر است همان زمانی که شیربرنج داغ است در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید چون بعد از سرد شدن سفت میشود و ظاهر شیر برنج را کمی زشت میکند

    بعد از اینکه در ظرف مورد نظرتان ریختید کمی زمان دهید تا سطح آن سفت شود بعد میتوانید با مواد مختلفی مثل خلال پسته یا خلال بادام و گل تزیین کنید

    بعضی ها هم ترکیب شیربرنج با دارچین را میپسندند اگر شما هم جز این دسته افراد هستید میتوانید برای تزیین از دارچین هم استفاده بفرمایید- طرز تهیه شیر برنج

    منبع مطلب : www.saat24.news

    مدیر محترم سایت www.saat24.news لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    بنیتا : سلام ممنون ازدستورپختتون فقط مگه ننوشتین بدون خامه چرا دوباره خامه اضافه کردین

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ..... 5 روز قبل
    1

    اینکه خامه داره😒

    بهزاد 7 روز قبل
    0

    سلام دوست خوبم ممنون از دستور پختتون واقعا زحمت کشیدین

    زهره 26 روز قبل
    -1

    سلام

    هستی 1 ماه قبل
    1

    سلام خامه چه نقشی داره??میشه بدون خامه هم بگین

    بنیتا 5 ماه قبل
    4

    سلام ممنون ازدستورپختتون فقط مگه ننوشتین بدون خامه چرا دوباره خامه اضافه کردین

    برای ارسال نظر کلیک کنید