توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    طرز تهیه نان خانگی بدون مایه خمیر

    1 بازدید

    طرز تهیه نان خانگی بدون مایه خمیر را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    روش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه با استفاده از تابه

    روش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه با استفاده از تابه

    با شیوع کرونا ویروس و خانه نشین شدن افراد باعث شده اکثر خانم ها به این فکر بیفتند که نان لواش یا هر نوع نان را داخل منزل خودشان تهیه کنند. ما در این بخش از رویامگ روش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه و بدن فر را برای شما همراه گرامی منتشر کرده ایم .

    روش اول : پخت نان لواش

    روش دوم : پخت نان کلوچه ای

    پخت نان لواش خانگی بدون خمیر مایه و فر

    پخت نان در منزل

    آموزش مرحله به مرحله پخت نان لواش خانگی بدون خمیر مایه و فر

    مواد لازم:

    طرز تهیه نان ساده خانگی بدون خمیر مایه

    طرز تهیه :

    ۱- ابتدا آرد ، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید .

    ۲- سپس کمی وسط ظرف را گود کنید و روغن و آب را اضافه کنید.

    ۳- مهم : مواد را خیلی خوب با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن خمیر کنید ( برای ورز دادن : خمیر را بکشید و مجددا در مشتتان جمع کنید و سپس به کف کاسه یا ظرف بکوبید ، این کار را ۷۰ تا ۱۰۰ مرتبه تکرار کنید)

    ۴- پس از انجام مرحله ۳ یک خمیر نرم و لطف بدست خواهد آمد ، روی خمیر را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید.

    ۵- وردنه و سطح صافی که نان را میخواهید روی آن پهن کنین را خوب آرد پاشی کنید، یک چانه از خمیر به اندازه تخم مرغ یا بزرگتر بردارید ، سپس با وردنه خیلی ظریف پهن کنید.

    ۶- برای مرتب شدن دایره ی نان، تابه ای نسوز را  روی شعله تقریبا ملایم داغ کنید ، داغ که شد خمیر را داخل آن قرار دهید ، همین که شروع به حباب زدن کرد بر عکس کنید تا طرف دیگر نان هم بپزد.

     نکته : بعد از پخت نان سریع و فوری نان را داخل پارچه یا یک قابلمه قرار دهید و درب آن را ببندید در غیر این صورت نان خشک می شود. این نان را برای وعده های عصرانه و صبحانه می توانید میل کنید 

    لطفا پس از تهیه و پخت ، نظرات خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید تا دیگران هم استفاده کنند

    روش پخت نان خانگی بدون خمیر مایه (نان کلوچه )

     پخت نان خانگی بدون خمیر مایه

    مواد لازم نان تابه ای فوری بدون خمیر مایه

    طرز تهیه

    ابتدا ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط  و به مدت دو دقیقه زمان می دهیم بماند تا حسابی پفکی شود ، سپس روغن و نمک و ماست را مخلوط می کنیم ، یکدست که شد آرد را اضافه میکنیم .

    خمیر نان کاملا چسبناک است به هیچ عنوان آرد زیادتر نزنید (اگر میخواهید نان شیرین شود ، ماست و شکر را اول به مدت دو دقیقه هم بزنید  ، شکر که حل شد باقی مواد را اضافه کنید) زمانیکه می خواهید خمیر را بردارید چون خمیر خیلی چسبناک هست ، حتما دستانتان را خوب چرب کنید و خمیر را بردارید.

    کف تابه یا قالب نچسب را روغن بریزید و خوب تمام قسمتها را چرب کنید بعد خمیر را داخل تابه پخش کنید روی  مواد خمیری رومال بمالید و کنجد و زیره بزنید.

    روش پخت نان خانگی روی گاز و داخل فر

    پخت نان خانگی روی گاز

    روش پخت روی گاز

    شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم داغ شود سپس تابه را روی آن قرار دهید در تابه را ببندید اگر با تابه معمولی درست می کنید دم کنی بگذارید مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده شود.

    بعد این زمان با سیخ چوبی تست کنید اگر خمیر به سیخ یا خلال دندان نچسبید ، آماده است..برای برشته شدن روی نان وقتی آماده شد برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.

    روش پخت داخل فر

    فر را با حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع می گذاریم داغ شود بعد قالب را داخل فر بگذارید مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان میبرد تا آماده شود بعد این زمان با سیخ چوبی تست کنید اگر یدون چسبندگی بود آماده است . دو دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته و طلایی شود.

    نکته اول : به هیچ عنوان مواد نان را تغییر ندهید یعنی به جای ماست شیر یا آب نرنید

    نکته دوم:  این نان چون میزان آرد کمی دارد ، بدون خمیر مایه ماندگاری بالایی دارد 🙂

    لطفا پس از تهیه و پخت ، نظرات خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید تا دیگران هم استفاده کنند

    منبع مطلب : royamag.com

    مدیر محترم سایت royamag.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    سرآشپز پاپیون

    نان شیرمال فوری بدون خمیر مایه

    نان شیرمال فوری بدون خمیر مایه

    #فینگرفود
    یک نان شیرین یا به عبارتی شیرمال خیلی خوشمزه واستون آوردم که ویژگی های خاصی داره چون احتیاجی به مایه خمیر، استراحت، و شیر نداره ولی انقدر خوشمزه اس که نگو هم توی فر هم توی تابه روی گاز میشه درستش کرد هر دو مورد رو خدمتتون توضیح میدم با چای عصرانه ؛؛ واسه یه دور همی دوستانه عالیه خیلی زود آماده میشه بافت نرمی داره خیلی هم خوشبو و خوش طعم‌ِ اگر اینو درست کنید دیگه سراغ دستورهای قبلی شیرمال که داشتید نمیرید به شرطی که حتما" مو به مو از مواد لازم گفته شده بدون اینکه اندازه ها رو تغییر بدید و جایگزین کنید درست کنید دقیقا" با همین دستور داده شده پیش برید ممنون😍🖐

    منبع مطلب : cookpad.com

    مدیر محترم سایت cookpad.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید