علائم کرونا انگلیسی در کودکان
علائم کرونا انگلیسی در کودکان را از سایت اسک 98 دریافت کنید.
کرونای انگلیسی تمایل بیشتری برای آلوده کردن کودکان و نوجوانان دارد - ایسنا
دکتر محمد طاهری اظهار کرد: تغییرات تصادفی در زیست و فعالیت ویروس امری طبیعی است و تغییر و توالی ویروس بستگی به شرایط بدن انسان دارد، به نحوی که خود را با بدن انسان(میزبان) تطبیق می دهد.
وی تصریح کرد: ویروس کرونا ابتدا به صورت سرماخوردگی ساده نمایان شده که با تغییرات ژنتیکی موجب تشدید بیماری زایی(پاتوژنز) و درگیر کردن بدن انسان و انتقال ویروس از طرق مختلف از جمله تنفس می شود.
طاهری با بیان اینکه افزایش التهاب ریوی و آسیب های ناشی از آن احتمال مرگ بیمار را افزایش می دهد، افزود: ویروس کرونای انگلیسی از چند ماه قبل در کشور انگلستان وجود داشت و پس از آن در کشورهای اروپا نیز انتشار یافت به طوریکه اکنون بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلای روزانه به این ویروس در اروپا به ویژه انگلستان ثبت و گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: پایداری یک ویروس در بدن انسان نیازمند اتصال مناسب است بنابراین ویروس در مؤلفه های اتصالی خود جهش هایی را ایجاد می کند تا میزان ارتباط و اتصال به سلول های انسان بیشتر شود.
طاهری تأکید کرد: مطالعات اولیه نشان می دهد این ویروس در افراد زیر ۲۰ سال به ویژه کودکان بیشتر بروز پیدا می کند، با این توصیف که از ابتدای اپیدمی ویروس کرونا تاکنون دو میلیون کودک به کووید ۱۹ مبتلا شدند که نیمی از این موارد در یک ماه گذشته و به دنبال شیوع کرونای انگلیسی ثبت شده که نشان می دهد این نوع از ویروس تمایل بیشتری برای آلوده کردن کودکان و نوجوانان دارد.
این متخصص میکروب شناسی اظهار کرد: با توجه به اینکه این دسته از بیماری های تنفسی قدرت انتشار بسیار بالایی دارند بنابراین ورود ویروس انگلیسی به کشور اجتناب ناپذیر است. نمی توان از نظر علائم کلینیکی و تظاهرات بالینی اظهارنظر دقیقی در این باره ارائه کرد، با این وجود بروز هر نوع تغییر در ویروس بستگی به بدن انسان دارد.
وی با اشاره به اینکه در کشورهای همسایه ایران گزارش هایی مبنی بر ابتلای افراد به این ویروس منتشر شده است، گفت: این ویروس پس از ورود به هر کشور دارای ژنتیک خاص، خود را با شرایط موجود تطبیق داده و از نظر ژنتیکی تغییراتی در خود ایجاد می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: با توجه به تفاوت بدن انسان با ویروس از نظر ژنتیکی، ویروس توان تحریک بدن و ایجاد تغییرات تصادفی خفیف یا شدید در آن را براساس ژنتیک جدید موجود در بدن دارد.
وی بیان کرد: ویروس ها همواره درصدد ایجاد فاکتورهایی برای انتقال سریع هستند؛ به عنوان مثال برخی ویروس ها از طریق ایجاد اسهال در بدن یا عطسه منتقل می شوند بنابراین وضعیتی را در بدن انسان برای تقویت انتقال و انتشار سریع ایجاد می کنند.
طاهری اضافه کرد: مهمترین و بهترین راه قطع انتقال ویروس کرونا و همچنین نوع انگلیسی آن، رعایت دستورالعمل های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و اجتناب از حضور در تجمع و دورهمی های خانوادگی است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، وی ادامه داد: با وجود اینکه کسی به طور قطع نمی تواند درباره زمان پایان ویروس اظهارنظر کند اما براساس فرضیه های موجود، بیماری های عفونی دوره ای هستند و در مقطعی وارد کشور شده و سپس به پایان میرسند.
انتهای پیام
منبع مطلب : www.isna.ir
مدیر محترم سایت www.isna.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
این ۵ علامت در کودکان نشانه ابتلا به ویروس کرونا است
به گزارش گروه روی خط رسانههای خبرگزاری برنا؛ ویروس کرونا ۹ ماه است که زندگی مردم جهان را تحت تاثیر خود قرار داده است. مدیریت و کنترل شیوع کرونا در جامعه به یکی از چالشهای بزرگ هر کشوری تبدیل شده است.
تحقیقات نشان داده است کودکان کمترین آسیب پذیری را در مقابل ویروس کرونا دارند و از این رو شیوع ویروس در میان این قشر نمیتواند باعث نگرانی زیادی باشد، اما با این حال، کودکان یکی از ناقلان فعال کرونا هستند.
به دلیل توانایی کودکان در انتقال آسان کووید ۱۹ به دیگران، باید نسبت به این موضوع حساس بود. دانشمندان میگویند علائم ابتلا به کرونا در کودکان با بزرگسالان متفاوت است. همچنین شواهد نشان میدهد در بسیاری از موارد والدین نسبت به شناسایی صحیح علائم ناتوان هستند و علائم کرونا را به بیماریهای دیگر نسبت میدهند. از همین رو، دانشمندان به تازگی اقدام به اعلام علائم رایج ابتلا به کووید ۱۹ در کودکان کرده اند.
به گفته دانشمندان بسیاری از کودکان مبتلا به کرونا هیچ علائمی ندارند. با این حال، تحقیقات دانشمندان انگلیسی نشان داده است از میان کودکان مبتلا به کرونا که علائم بیماری را از خود نشان میدهند، ۵۵ درصد از بی حالی و ضعف رنج میبرند. همچنین ۵۳ درصد این کودکان از سردرد شکایت داشته اند و بیش از ۵۰ درصد آنها نیز علائم تب را نشان میدهند. گلو درد با ۳۸ درصد، بی اشتهایی (که منجر به بی میلی از خوردن وعدههای غذایی میشود) ۳۵ درصد، مشکلات مختلف پوستی شامل خارش، التهاب، جوش و ... با ۱۵ درصد، و اسهال با ۱۳ درصد از جمله شایعترین علائم کرونا در کودکان مبتلا بوده است.
تیم اسپکتر، یکی از دانشمندان دانشگاه سلطنتی لندن در این باره میگوید: ما باید شروع به اطلاع رسانی به مردم درباره تفاوتهای علائم کرونا در سنین مختلف کنیم. آموزگاران و والدین باید بدانند که علائم ابتلا به کرونا در کودکان بسیار متفاوتتر از بزرگسالان است. نباید در انجام تست کووید ۱۹ از کودکان عجله کنیم بلکه باید با شناسایی کودکان دارای علائم، اقدام به جداسازی آنها از سایر کودکان و قرنطینه خانگی آنها کنیم. در بسیاری از موارد کودکان تنها یکی از علائم را از خود بروز میدهند و باید نسبت به شناسایی صحیح آن، خانوادهها اهتمام لازم را داشته باشند.
۵ علامت رایج ابتلا به کرونا در کودکان
محققان کالج سلطنتی لندن اعلام کردند علائم تازهای از ابتلای کودکان به ویروس کرونا را کشف کردند که کاملا با بزرگسالان متفاوت است. مهمترین یافتهها از علائم ابتلای کودکان به کووید ۱۹ نشان میدهد علامت رایج در این قشر از دست دادن اشتها است. اگر میبینید که کودکان تمایلی برای خوردن غذا ندارند و از خوردن برخی وعدههای غذایی طفره میروند، این مورد میتواند یکی از علائم رایج ابتلا به کرونا در آنها باشد.
تیم اسپکتور، استاد اپیدمولوژی کالج سلطنتی لندن در این باره گفت: پس از بررسی کودکان زیر ۱۸ سال که به ویروس کرونا آلوده شده بودند پی بردیم که علائم رایج کرونا در این قشر شامل سردرد، خستگی، تب، درد گلو و از دست دادن اشتها است. این ۵ علامت رایج در میان کودکان با ۵ علامت رایج در میان بزرگسالان که شامل سرفه، مشکلات تنفسی و از دست دادن حس بویایی و چشایی است، متفاوت است و تنها هر دو قشر در تب مشترک هستند.
او افزود: البته خارش پوست نیز یکی از علائمی است که به صورت گسترده در کودکان دیده میشود. خارش پوستی در کودکان میتواند پیش از علائم دیگر و یا پس از علائم دیگر خود را نشان دهد. از آنجا که کودکان ممکن است از گفتوگو با والدین درباره علائم خود پرهیز کنند، خارش پوستی بهترین پیام را میتواند به آنها درباره خطر ابتلای کودک به کرونا بدهد.
متخصصان تاکید دارند والدین باید به طور پیوسته علائم و شرایط جسمانی کودکان خود را بررسی کنند. تحقیقات نشان میدهد ویروس کرونا کمترین خطر را برای کودکان دارد، با این حال، کودکان میتوانند به راحتی این ویروس را به افراد بزرگسال انتقال دهند. افراد مسن و کسانی که بیماریهای زمینهای دارند در مقابل ویروس کرونا آسیب پذیر هستند و کودکان بیمار فاقد علائم میتوانند با انتقال این ویروس به افراد آسیب پذیر، باعث گسترش شیوع کووید ۱۹ در جامعه شوند.
نقش کودکان در شیوع کرونا در جامعه
محققان بیمارستان ماساچوست آمریکا و بیمارستان عمومی کودکان در مطالعهای اعلام کردند شواهد نشان میدهد کودکان نقش بزرگی در گسترش کووید ۱۹ در جامعه دارند. در این تحقیق ۱۹۲ فرد زیر ۲۳ سال مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. تحقیقات نشان داد در افراد نابالغ سطح ویروس موجود در مجاری تنفسی بسیار بیشتر از افراد بالغ مبتلا به کرونا است.
دکتر لاول یونکر، مدیر این تحقیقات گفت: ما از میزان بالای ویروس کرونا در مجاری تنفسی کودکان شگفت زده شدیم. کودکان بخصوص در ۴۸ ساعت نخست ابتلا به کووید ۱۹، دارای سطح بسیار بالایی از ویروس کرونا در مجاری تنفسی خود نسبت به افراد بالغ بودند.
او افزود: برخی تصور میکنند افرادی که به کرونای شدید مبتلا هستند و در بیمارستان بستری شده اند باعث حجم بالای شیوع ویروس کرونا در جامعه هستند. این در حالی است که کودکان مبتلا به کووید ۱۹ که علائمی از خود نشان نمیدهند و در جامعه حضور دارند میتوانند با شدت بیشتری باعث انتقال ویروس شوند. به هر میزان که ویروس در مجاری تنفسی بیشتر باشد، آن فرد میتواند به میزان قابل توجهی ویروس را در جامعه منتشر کند.
یکی از متخصصان در این باره گفت: کودکان در مقابل عوامل بیماری زا مقاوم نیستند. با این حال، از زمان شیوع ویروس کرونا شاهد آن هستیم که درصد قابل توجهی از مبتلایان را بزرگسالان تشکیل میدهند. باید به کودکان به دید ناقلان خاموش و فعال ویروس کرونا نگاه کرد.
منبع مطلب : www.borna.news
مدیر محترم سایت www.borna.news لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
مشرق نیوز
به گزارش مشرق، دانشمندان روز دوشنبه اعلام کردند که گونه جدید ویروس کرونا که به سرعت در حال انتشار در انگلیس است جهشهایی دارد که بر خلاف گونه قبلی آن، میتواند کودکان را نیز همانند بزرگسالان مبتلا کند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، محققان گروه دولتی «تهدیدهای ویروس تنفسی جدید و نوظهور» انگلیس روز دوشنبه در جمع خبرنگاران درباره آخرین یافتههای درباره گونه جدید ویروس کرونا در این کشور صحبت کردند.
این محققان با رهگیری گونه جدید ویروس کرونا گفتند که این ویروس به سرعت به گونه حاکم در جنوب انگلیس تبدیل شده و امکان دارد که به سرعت در سراسر این کشور منتشر شده و ویروس کرونای گونه غالب در انگلیس شود.
پروفسور «پیتر هاربی» استاد دانشگاه اکسفورد در همین زمینه گفت: «در حال حاضر ما اطمینان بالایی داریم که این گونه، قدرت انتقال بیشتری در مقایسه با گونه دیگری که در حال حاضر در انگلیس بوده، دارد.»
«نیل فرگوسن» استاد کالج لندن و متخصص بیماریهای عفونی نیز در جمع خبرنگاران گفت: «نشانههایی وجود دارد که گونه جدید تمایل بیشتری به ابتلای کودکان دارد.»
وی در ادامه گفت که باید به جمعآوری اطلاعات بیشتری در این زمینه پرداخته شود تا رفتار این گونه جدید مشخص شود.
پدیدار شدن گونه جدید ویروس کرونا در انگلیس که قدرت انتقال آن ۷۰ درصد بیش از گونه قبلی آن است سبب شده تا تعدادی از کشورها مرزهای خود را به روی انگلیس ببندند. از سوی دیگر انگلیس نیز درآستانه کریسمس محدودیتهای شدیدی در این کشور در نظر گرفته است.
«وندی بارکلی» از دیگر محققانی که در این کنفرانس خبری حضور داشت گفت از جمله جهشهایی که ویروس جدید دارد تغییر در نحوه ورود به سلولهای انسانی است که این بدان معناست که ممکن است کودکان نیز همانند بزرگسالان مستعد ابتلا به آن باشند که در این صورت میتوان انتظار داشت شاهد ابتلای کودکان بیشتری به ویروس کرونا باشیم.
منبع مطلب : www.mashreghnews.ir
مدیر محترم سایت www.mashreghnews.ir لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.