در حال پالایش مطالب میباشیم تا اطلاع ثانوی مطلب قرار نخواهد گرفت.
    توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    فرم دادن خامه قنادی بدون همزن برقی

    1 بازدید

    فرم دادن خامه قنادی بدون همزن برقی را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    خامه بدون همزن

    خامه بدون همزن

    بد طعمه

    فقط هوا و کف

    منبع مطلب : www.ninisite.com

    مدیر محترم سایت www.ninisite.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    فرم دادن خامه قنادی

    فرم دادن خامه قنادی

    اگر شما نیز علاقه مند به کیک پزی و تزئین کیک هستید، حتما فیلم تهیه خامه کیک تولد را بارها و بارها دیده اید. خامه کیک یکی از اصلی ترین و مهمترین موادی است که نه تنها به عنوان خامه تزیین کیک بلکه خامه روی کیک به عنوان روکش نیز استفاده می شود. در این فیلم ها طرز تهیه خامه برای کیک خامه ای که رایج ترین نوع آن است آسان به نظر می رسد اما در واقع مشکلات فرم دهی خامه از جمله شل شدن آن را نیز به همراه دارد. دلیل شل شدن خامه فرم گرفته بسیار است و اگر برای شما نیز سوال است که چگونه خامه فرم گرفته درست کنم که شل نشود باید بدانید که می توان با اطلاع از دلیل شل شدن خامه قنادی پاسخ سوال اگر خامه شل شد چه کنیم را پاسخ دهید. در این مقاله با طرز تهیه خامه فرم گرفته آشنا شوید. ما با آموزش فرم دادن خامه قنادی به شما نشان می دهیم که نیازی به دیدن فیلم فرم دادن خامه قنادی نیست و تنها با رعایت چند نکته می توانید نه تنها به راحتی روش فرم دادن خامه قنادی یخ زده را یاد بگیرید بلکه با دانستن برخی نکات بدانید علت شل شدن خامه چیست.

    طرز تهیه خامه فرم گرفته

    چگونه خامه کیک را درست کنیم

    همان طور که می دانید خامه برای کیک حکم ماده اصلی را دارد. لذا اگر میخواهید کیک خامه ای درست کنید دانستن طرز تهیه خامه فرم گرفته ضروری است حتی اگر خامه تزئین کیک باشد. طرز تهیه خامه کیک بسیار آسان است و می توان با روش های مختلف خامه فرم گرفته درست کرد. به هر صورت درست کردن خامه قنادی در منزل در صورتی که نکات مهم برای فرم گرفتن خامه قنادی را بدانید بسیار لذت بخش خواهد بود و شما را تشویق خواهد کرد تا بتوانید انواع کیک خامه ای را به راحتی درست کنید. طرز استفاده از خامه قنادی فرم گرفته محدود به خامه ی کیک نیست و شما می توانید با تهیه خامه فرم گرفته از آن در انواع شیرینی از جمله شیرینی خامه ای و انواع دسر نیز استفاده کنید. به ویژه آن که می توان خامه فرم گرفته رو میشه در فریزر نگه داشت و در صورت نیاز در مواقع دیگر از آن استفاده کرد هرچند کیفیت خامه ی فرم گرفته ای که همان لحظه درست می کنید را نخواهد داشت. در ادامه با ما همراه شوید تا اگر شما نیز می پرسید چرا خامه فرم نمیگیره نکاتی را یادآور شویم که بدانید قبل از هم زدن خامه قنادی، هنگام همزدن خامه قنادی و پس از فرم دادن خامه با خامه قنادی چه کنید تا هم خامه ی با کیفیت و سفت داشته باشید و هم بدانید علت شل شدن خامه قنادی چیست.

    دلیل شل شدن خامه قنادی

    برای فرم گرفتن خامه قنادی چه باید کرد

    فرم دادن خامه قنادی منجمد یکی از آسان ترین روش های درست کردن خامه فرم گرفته است. این روش به فرم دادن خامه با خامه قنادی آماده مربوط می شود و نیازی به تهیه مواد اولیه ندارد. خرید خامه فرم گرفته آماده در بازار کار را برای شما آسان تر می کند و طرز تهیه خامه کیک رو آسان تر می کند. اولین نکته که باید در خرید خامه قنادی به آن توجه کنید علاوه بر قیمت خامه فرم گرفته آماده ، میزان چربی خامه قنادی است. هر چه درصد چربی خامه قنادی بیشتر باشد به فرم گرفتن خامه بیشتر کمک می کند. لذا خامه قنادی بخرید که بالای 30 درصد چربی داشته باشد. روش نگهداری خامه قنادی قرار دادن آن در فریزر است. هنگام مصرف مقدار مورد نیاز از آن را که میخواهید فرم دهید داخل یخچال بگذارید تا یخ آن به آرامی آب شود. هنگامی که اطراف خامه قنادی آب شد و وسط آن یخ باقی ماند، خامه قنادی آماده فرم دهی است. از نکاتی که قبل از هم زدن خامه قنادی باید رعایت کنید مربوط به پره های همزن و ظرفی است که برای خامه فرم گرفته انتخاب می کنید. فرقی نمی کند فرم دادن خامه قنادی با همزن برقی را انتخاب می کنید یا فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی. در هر دو صورت باید پره های همزن شما کاملا سرد و عاری از هر گونه چربی باشد. همچنین انتخاب ظرفی که برای فرم دادن به خامه از آن استفاده می کنید نیز علاوه بر سرد بودن آن مهم است. بهتر است از ظرف فلزی یا چینی برای فرم دادن خامه استفاده کنید زیرا سرما را بیشتر نکه می دارد و به خامه منتقل می کند. همچنین ظروف پلاستیکی با جذب چربی خامه از فرم گرفتن خامه جلوگیری می کند و علاوه بر آن، چربی به خوبی از این ظروف پاک نمی شود. درست است که خامه فرم گرفته رو میشه در فریزر نگه داشت و دوباره از آن استفاده کرد اما این خامه برای کیک و شیرینی به عنوان روکش گزینه ی مناسبی نخواهد بود. پس اگر خامه کیک شل شد چه کنیم ؟ می توانید خامه فرم گرفته نشده را در ظرف در دار بریزید و در فریزر نگهداری کنید و از آن در انواع دسر یا بستنی خامه ای استفاده کنید.

    خامه کیک

    فرم دادن خامه قنادی

    هنگام هم زدن خامه قنادی دمای خامه قنادی بسیار اهمیت دارد. اگر خامه قنادی گرم و آبکی و شل باشد فرم نمی گیرد. همچنین خامه اگر خیلی سرد باشد نیز در فرم گرفتن مشکل ایجاد خواهد کرد. پس اگر می پرسید چرا خامه فرم گرفته شل میشود یکی از دلایلش می تواند همین مسئله باشد. خامه ای که از قبل از فریزر در آوردید و در  یخچال قرار دادید را در ظرف بریزید و دو دقیقه با دور کند بزنید تا خامه همگن و یکدست شود و 10 دقیقه با دور تند هم بزنید تا فرم بگیرد و رد پره های همزن روی آن بماند. شاید بپرسید جای پره روی قسمت رویی خامه ظاهر شد پس علت شل شدن خامه فرم گرفته چیست؟

    فرم گرفتن خامه قنادی با همزن دستی

    به هم زدن ادامه دهید. میزان همزدن شما باید به اندازه ای باشد که نه تنها قسمت رویی خامه بلکه کل خامه سفت شود و وقتی ظرف خامه را بر می گردانید خامه تکان نخورد. البته فرم دادن خامه قنادی بدون همزن برقی نیز امکان پذیر است و اگر همزن برقی ندارید می توانید فرم گرفتن خامه قنادی با همزن دستی را نیز امتحان کنید. فرم دادن خامه قنادی با چنگال نیز امکان پذیر است و تنها ممکن است زمان بیشتری ببرد. فرم دادن خامه قنادی با مخلوط کن نیز امکان پذیر بوده و حتی می توان گفت خامه فرم گرفته با مخلوط کن از سایر انواع خامه فرم گرفته سفت تر خواهد شد.

    فرم دادن خامه با خامه قنادی

    از نکاتی که بعد از فرم گرفتن خامه باید به آن توجه کرد مصرف فوری خامه قنادی فرم گرفته است. بعد از فرم گرفتن خامه قنادی بلافاصله آن را برای فیلینگ و کاور کیک و شیرینی استفاده کنید تا انسجام و رنگ خود را از دست ندهد و شل نشود. اگر احساس می کنید زمان خامه کشی کیک با خامه قنادی ممکن است طول بکشد می توانید بقیه خامه فرم داده رو در یخچال به مدت کوتاه نگهداری کنید. اگر خامه را بیش از حد زدید و حس کردید خامه فرم گرفته برای آستر کشی کیک زیاد سفت است و مناسب نیست می توانید برای نرم شدن خامه قنادی به ازای 1 کیلو خامه فرم گرفته سفت شده، یک قاشق خامه قنادی منجمد که هنوز فرم داده نشده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. می توانید بعد از فرم گرفتن خامه با افزودن شکلات و یا رنگ های خوراکی و رنگ کردن خامه آن را زیباتر کنید. برای رنگ کردن خامه رنگ خوراکی را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد به خامه اضافه کنید زیرا در صورت گرم بودن می تواند باعث شل شدن خامه بشود. همچنین برای تهیه خامه شکلاتی نیز می توانید به ازای هر کیلو خامه قنادی 70 گرم پودر کاکائو مرغوب الک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید. استفاده از پودر کاکائو با کیفیت می تواند علاوه بر طعم بهتر خامه به تیره نشدن رنگ آن نیز کمک کند.

    فرم دادن خامه قنادی با همزن دستی

    اگر خامه فرم گرفته شل شد چه کنیم

    استفاده از خامه قنادی آماده شل شدن خامه را به حداقل می رساند اما همچنان این امکان وجود دارد که به هر دلیل خامه فرم گرفته شده نیز شل شود. لذا استفاده از پودر خامه یک روش سفت کردن خامه است که می تواند از شل شدن خامه قنادی جلوگیری کند. خامه فرم گرفته با پودر خامه این اطمینان را به شما می دهد که خامه شما به راحتی شل نخواهد شد. برای فرم دادن خامه با پودر خامه نیز می توانید پودر قند و پودر خامه را به اندازه ی یک پیمانه با هم مخلوط کنید. سپس یک پیمانه  شیر یا خامه به آن ها اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه و سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم بزنید. فرم دادن خامه با پودر خامه باعث می شود خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده شود. خامه فرم گرفته با پودر ژلاتین و یا خامه فرم گرفته با پنیر ماسکارپونه نیر از دیگر روش سفت کردن خامه است که می توانید امتحان کنید. اگر می خواهید خودتان خامه قنادی درست کنید خامه فرم گرفته با سفیده بهترین روش تهیه آن است که می توانید از سفت بودن خامه مطمئن شوید. برای درست کردن خامه کیک در منزل می توانید به فرم دادن خامه قنادی شف طیبه و یا طرز تهیه خامه کیک خانگی ایران کوک مراجعه کنید.

    خامه فرم گرفته با پودر خامه

    منبع مطلب : irancookshop.com

    مدیر محترم سایت irancookshop.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    منبع مطلب : sarashpazpapion.com

    مدیر محترم سایت sarashpazpapion.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    사나즈 9 روز قبل
    0

    سلام من همزن دستی هم ندارم میشه با چنگال هم زد؟

    فاطمه 22 روز قبل
    -1

    سلام دوستان طرز تهیه خامه قنادی

    مواد لازم:

    خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم

    شکر: ۲ قاشق غذاخوری

    اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه و دستور پخت:

    ۱. ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

    ۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

    ۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

    ۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

    فوت و فن‌ها:

    - با توجه به ذائقه و سلیقه‌تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفید رنگ نباشد.

    – توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

    – حتماً از خامه پر چرب استفاده کنید.

    – حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

    – اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

    – بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

    مهسا 27 روز قبل
    0

    سلام ببخشید من خامه چجور فرم بدم بدون هم زن برقی

    برای ارسال نظر کلیک کنید