توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    فیلم دعوای وحید مرادی و هانی کرده

    1 بازدید

    فیلم دعوای وحید مرادی و هانی کرده را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    گنده لات ایران وحید مرادی کیست ؟! دعوای وحید مرادی با هانی کرده !

    مرورگر شما از این ویدیو پشتیبانی نمیکنید.

    منبع مطلب : www.aparat.com

    مدیر محترم سایت www.aparat.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    فیلم/ لحظه حمله به "هانی کرده" شرور معروف تهران

    فیلم/ لحظه حمله به

    به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "هانی کرده" یکی از افراد شرور معروف پایتخت که بارها توسط پلیس بازداشت و روانه زندان شده است، شامگاه دوشنبه توسط 6 پسر جوان مورد حمله قرار گرفت و به‌شدت مجروح شد.

    سرهنگ  چنگیز ایدون؛ رئیس کلانتری 112 ابوسعید، درباره جزئیات حمله به هانی کرده اظهار کرد: در تحقیقات میدانی مشخص شد که این فرد شرور به‌همراه دوستش شامگاه یکشنبه در یک جشن تولد حضور داشته که در این میهمانی شبانه با چند نفر دیگر درگیری لفظی پیدا کرده‌ و به‌خاطر اینکه مراسم تولد به‌هم نخورد، قرار درگیری را در منطقه ابوسعید با هم گذاشته بودند.

    این مقام انتظامی می‌گوید: شامگاه دوشنبه این فرد (هانی) برای درگیری در محل قرار حضور پیدا کرده اما طرف دیگر دعوا به محل نیامده که در ادامه آنها برای خوردن آبمیوه به‌سمت مغازه آبمیوه‌فروشی رفته، 6 جوان موتورسوار نیز آنها را تعقیب کرده و به‌سمتشان حمله‌ور شده بودند.

    به‌گفته وی، وضعیت این دو فرد رو به بهبودی است و تحقیقات برای دستگیری عاملان این درگیری در دستور کار مأموران پلیس تهران قرار دارد.

    فیلم زیر لحظه حمله خونین به "هانی کرده" و دوستش را به‌تصویر کشیده است.

    یکسال پس از مرگ "قاتلِ مقتول"؛ پرونده وحید مرادی چه شد؟

    انتهای پیام/+

    منبع مطلب : www.tasnimnews.com

    مدیر محترم سایت www.tasnimnews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    ناشناس 1 ماه قبل
    0

    سسسسس

    ناشناس 1 سال قبل
    0

    خداآقاوحیدبیامرزه عقاب ایران واقعالات لات لات این لقب برازندشه میدونی گوشت کیلوییه ولی جیگرسیخیه اگه خوب فتواگرفته باشین یاحداقل دوتادعواازآقاوحید رودیده باشین میفهمیدکه هرچی طرفاش بیشتربودن تودعواقشنگ تردعوامیکرددستش راه می افتدراجب دعوایی هم که پرسیددبه آنتنم امام حسین قسم که هیچی نمیدونم پس راجبش حرفی ندارم بگم درضمن یه نصیحت ازبچه محله وحیدمرادی که ازدهن خودش شنیده بودبگم اینه که هیچ وقت بالای درخت نروبالادرختیه کسی هم نشو یاعلی

    مهدی 2 سال قبل
    2

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید