توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    مواد سازنده قهوه روغن زیتون شامپو صابون علوم هشتم

    1 بازدید

    مواد سازنده قهوه روغن زیتون شامپو صابون علوم هشتم را از سایت اسک 98 دریافت کنید.

    مواد سازنده برخی مخلوط هایپر کاربرد درزندگی

         در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی می‌ باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.

          بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه‌های کاروتنوییدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع، در پایداری این روغن بسیار موثر است

    قهوه

    قهوه درختی است که ارتفاع آن تا هشت متر می رسد دارای ساقه ای استوانه ای شکل و برگهای نوک تیز ، متقابل ، بیضوی و همیشه سبز می باشد . گلهای قهوه برنگ سفید و به طور رگوهی در کنار برگها ظاهر می شود . میوه آن که به نام قهوه معروف است به شکل تخم مرغی و برنگ سبز بوده که تدریجا زرد و سپس قرمز می شود . بهترین نوع قهوه ، قهوه عربی است که به حالت خودرو در حبشه ،‌سودان و مناطق استوائی آفریقا وجود دارد ولی اکنون کشت آن در برزیل ، ونزوئلا ، جزائر آنتیل و دیگر مناطق آمریکای جنوبی مرسوم است .

    ترکیبات شیمیایی:

    در بازار دو نوع قهوه وجود دارد که به نام قهوه سبز (خام ) و قهوه بو داده معروف است و از نظر ترکیب شیمیایی با هم متفاوتند .

    آب 10 گرم

    چربی 8 گرم

    موادقندی7گرم

    سلولز 15 گرم
    کافئین 1/5گرم

         البته مقدر کافئین نسبت به نوع آن مختلف است و بین 0/7 درصد تا 1/5 درصد تغییر می کند . هر فنجان قهوه معمولا دارای 80 میلی گرم کافئین می باشد .

         البته در قهوه به غیر از کافئین ، آلکالوئیدهای دیگری مانند آدنین ، گزانتین ،‌هایپوگزانتین و گوانین وجود دارد .

          قهوه ای که به مصرف نوشیدن می رسد قهوه بو داده است زیرا قهوه سبز را نمی توان مصرف کرد.

          قهوه پس از بودادن عطری مطبوع پیدا می کند وبه رنگ قهو ه ای در می آید و تغییرات شیمیایی بسیاری در آن بوجود می آید .

         انواع متنوع این نوشیدنی همگی دارای یکی از نوشیدنی‌های پایهٔ قهوه هستند که در ترکیب آن‌ها وقتی می‌گوییم «قهوه» منظورمان یکی از سه نوشیدنی پایهٔ قهوه است، افزودنی‌های متنوعی را بنا بر سلیقه می‌توان به این قهوه‌ها اضافه کرد از جمله: شیر، شکر، کاکائو، دارچین، بستنی، آب لیمو، خامه و غیره.

    شامپو

        شامپو از دو قسمت عمده تشکيل شده است:

    1-  مواد فعال سطحي: جزء اصلي يک شامپو مواد فعال کننده سطحي آن است.

         موادفعال کننده سطح به طورکلي به چهار دسته آنيوني، کاتيوني، آمفوتري و غير يوني تقسيم بندي مي شوند. در شامپو معمولا ترکيبي از موادفعال آنيوني (مانند سديم لارت سولفات)، مواد آمفوتري (مانند بتائين ها) و مواد غيريوني (مانند کوکونات فتي اسيد دي اتانول آميد) به عنوان مواد فعال کننده سطحي يا جزء اصلي استفاده مي شود.

          2- افزودني ها: بفيه اجزاء به عنوان افزودني به شامپو اضافه مي شوند...

         افزودني هاي شامپو خود به دو دسته تقسيم بندي مي شوند.

          الف- افزودني هاي عمومي

          موادي مانند نگهدارنده ها براي جلوگيري از آلودگي ميکروبي، نمک براي افزايش قوام شامپو و اسانس براي خوشبو نمودن شامپو و ا.د.ت.‌آ (EDTA) براي کاهش سختي آب و سيتريک اسيد جهت تنظيم پ هاش جزء افزودني هاي شامپو به حساب مي آيند. اگر به ترکيبات تشکيل دهنده شامپوهادقت کنيم خواهيم ديد اجزائي مثل اسيدسيتريک، نمک، ا.د.ت.ا، نگهدارنده، اسانس، رنگ و آب در همه شامپوها مشترک هستند بنابراين در انتخاب شامپو دقت به اين موارد اهميتي ندارد.

         ب- افزودني هاي اختصاصي

         در فرمولاسيون شامپوهاي نوين مواد ويژه اي براي خلق اثربخشي خاص به شامپو اضافه مي گردند تا شامپو علاوه بر شويندگي بتواند ويژگي هاي زيبايي مورد انتظار را نيز برآورده نمايد. در انتخاب شامپوي مناسب دقت به مواد فعال کننده سطح و همچنين افزودني هاي اختصاصي بسيار مهم است.

          در برخي از شامپوهاي جديد اجزاء ويژه اي به نام ضخيم کننده‏Thickner)  )اضافه شده است. اين شامپوها در واقع سطح تارهاي مو را با لايه اي از پروتئين مي پوشانند بنابراين باعث مي شوند هربار که شما اين شامپو را استفاده مي کنيد موي شما پر پشت تر به نظر برسد.

         پروتئين‏ کراتين و آمينو اسيدها به ساقه مو مي پيوندند و شکافهاي ايجاد شده در اثر استفاده از مواد نامرغوب را پر مي کند. اين امر باعث افزايش مقاومت مو و محافظت از آن مي گردد. پروتئين تخم مرغ با مو پيوند ايجاد نمي کند بنابراين استفاده از آن در شامپو فقط يک مانور تبليغاتي (Gimmick) است.

         مواد مرطوب کننده‏، موي شما را هيدراته مي کند درست همان اثري که بر روي پوست هم دارد.

         پنتنول و ويتامين ب5 برخلاف بقيه ويتامين ها به داخل محور مو نفوذ مي کنند و براي افزايش استحکام و سلامت مو مفيد مي باشد. (دقت کنيد که از ويتامين براي افزودن خواص نرم کنندگي استفاده شده نه تغذيه و تقويت مو)

         هرچند پروتوئين موجود در شامپو ها به داخل محور مو نفوذ نمي کنند اما با پوشانيدن سطح مو باعث پرپشت به نظر آمدن و افزايش خاصيت نرم کنندگي مي شوند.

         پروتوئين ابريشم به افزايش درخشندگي مو کمک مي کند.

    صابون

         صابون یکی از وسایل و مواد شوینده است . صابون از نمک های سدیم یا پتاسیم اسید های چرب گوناگون تشکیل شده است . پیه ماده چوب اصلی در صابون سازی است مقدار پیه مصرفی حدود سه چهارم کل روغن ها و چربیها مصرفی صنایع صابون سازی است و مخلوطی است از گلیسیریدها ی کلر از آب کردن چربی جامد گاوی با بخار بدست می آید این چربی جامد با بخار گوارش می شود و پیه روی آب جمع آوری کرد به منظور افزایش انحلال پذیری صابون پیه را معمولا در داخل ظروف صابون سازی یا ظرف آبکافت با روغن نارگیل مخلوط می کنند روغن پیه ( حدود ۲۰ درصد ) دومین ماده اولیه مهم در صابون سازی است این روغن منبع مهمی از گلیسیریدهای چرب است از حیوات کوچک اهلی بدست می آید تصفیه روغن از طریق آب کردن با بخار یا استخراج با حلال انجام می گیرد و اغلب بدون اختلاط با سایر چربی ها مخلوط می شود.

         صابون چگونه باعث تمیزی می شود ؟

         صابون نمک سدیم یا پتاسیم اسیدهای چرب است که از هیدرولیز ( تجزیه در اثر حضور آب ) اسیدهای چرب ( چربی ها و روغن ها ) در محیط قلیایی به دست می آیند هر مولکول صابون از یک زنجیر هیدروکربنی بلند ( دم ) و یک کربوکسیلات یا ( سر ) تشکیل شده است وقتی صابون در آب حل شود یون سدیم یا پتاسیم از سر آن جدا می شود و سر مولکول بار منفی پیدا می کند .

    تهیه کننده:حمیراجعفری سرگروه علوم تجربی منطقه خلخال

    منبع مطلب : oluomkhalkhal.blogfa.com

    مدیر محترم سایت oluomkhalkhal.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    مواد سازنده قهوه شامپو صابون و روغن زیتون

    مواد سازنده قهوه

    قهوه درختی است که ارتفاع آن تا هشت متر می رسد دارای ساقه ای استوانه ای شکل و برگهای نوک تیز ، متقابل ، بیضوی و همیشه سبز می باشد . گلهای قهوه برنگ سفید و به طور رگوهی در کنار برگها ظاهر می شود . میوه آن که به نام قهوه معروف است به شکل تخم مرغی و برنگ سبز بوده که تدریجا زرد و سپس قرمز می شود .

    ترکیبات شیمیایی:

    در بازار دو نوع قهوه وجود دارد که به نام قهوه سبز (خام ) و قهوه بو داده معروف است و از نظر ترکیب شیمیایی با هم متفاوتند .

    آب 10 گرم          چربی 8 گرم          موادقندی7گرم        سلولز 15 گرم        کافئین 1/5گرم

    مواد سازنده روغن زیتون

    در بین اجزای تشکیل دهنده ی روغن زیتون اسیدهای چرب اولئیک، لینولئیک و پالمتیک از نظر کمی بالاترین درصد را دارا هستند. مقدار زیاد اسید اولئیک نه تنها تأثیر زیادی در طعم روغن دارد، بلکه منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی می‌ باشد. وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد. بالا بودن مقدار ویتامین E و رنگدانه‌های کاروتنوییدی روغن زیتون و نسبت مناسب اسیدهای چرب غیر اشباع به اسیدهای چرب اشباع، در پایداری این روغن بسیار موثر است

    مواد تشکیل دهنده شامپو

    1- مواد فعال سطحی: جزء اصلی یک شامپو مواد فعال کننده سطحی آن است.

    موادفعال کننده سطح به طورکلی به چهار دسته آنیونی، کاتیونی، آمفوتری و غیر یونی تقسیم بندی می شوند. در شامپو معمولا ترکیبی از موادفعال آنیونی (مانند سدیم لارت سولفات)، مواد آمفوتری (مانند بتائین ها) و مواد غیریونی (مانند کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید) به عنوان مواد فعال کننده سطحی یا جزء اصلی استفاده می شود.

    2- افزودنی ها: بفیه اجزاء به عنوان افزودنی به شامپو اضافه می شوند.

    مواد سازنده صابون

    تینوگارد:این ماده که به عنوان نگهدارنده و آنتی اکسیدان مصرف می گردد از دیگر اثرات این ماده ممانعت از بی رنگ شدن صابون و اثرات محافظتی آن در دراز مدت بویژه برای صابونهای سوپرفت می باشد.

    سیلیکات سدیم:از سیلیکات سدیم به منظور بالابردن مقاومت قالب صابون، تثبیت PH آن و بخصوص صاف و براق نمودن سطح صابون استفاده می شود.

    سولفات منیزیم :سولفات منیزیم برای حفظ تعادل رطوبت در این صابون استفاده می گردد.

    ویتامینE  :این ماده دارای ویژگیهای مرطوب کنندگی و نرم کنندگی و محافظت از تأثیر اشعه UV  بر روی پوست می باشد.

    کره کاکائو:این ماده حاوی گلیسیرین، پالمیتهای استئاریک، اسید اولئیک، آراشیدیک و اسید لینولئیک است که جهت مرطوب کنندگی استفاده میشود.

    منبع مطلب : aftabnet.blogfa.com

    مدیر محترم سایت aftabnet.blogfa.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    مواد سازنده قهوه روغن زیتون شامپو صابون |پاورپوینت مواد سازنده مخلوط های نشان داده شده

    مواد سازنده قهوه روغن زیتون شامپو صابون |پاورپوینت مواد سازنده مخلوط های نشان داده شده

    مواد سازنده قهوه روغن زیتون شامپو صابون

    علوم تجربی هشتم

    با مراجعه به منابع معتبر و اینترنت دربارهٔ مواد سازندهٔ هریک از مخلوط های نشان داده شده در شکل ۵، اطلاعاتی جمع آوری و نتایج را به صورت پاورپوینت به کلاس گزارش کنید.

    مواد سازنده قهوه روغن زیتون شامپو صابون – با مراجعه به منابع معتبر و اینترنت دربارهٔ مواد سازندهٔ هریک از مخلوط های نشان داده شده در شکل ۵، اطلاعاتی جمع آوری و نتایج را به صورت پاورپوینت به کلاس گزارش کنید.

    روغن های مایع مانند روغن زیتون چه مزّیتی نسبت به روغن های جامد دارند؟

    پاورپوینت آماده ی درس مخلوط ها

    مواد سازنده ی صابون

    مواد سازنده  روغن زیتون

    -ابتدا به تنهٔ درخت زیتون با چوب می‌زدند تا میوه‌های زیتون به زمین بیفتند.

    سپس آنها را با کمک سنگ داخل کاسه‌های چوبی له می‌کردند تا به روغن بیفتند…

    خرید و دانلود تحقیق از لینک زیر:

    فرمت فایل : ۱۱ اسلاید پاورپوینت به همراه تصاویر

    لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت برای شما فعال می گردد.

    همچنین لینک دانلود تحقیق برای آدرس ایمیلی که وارد کرده اید نیز ارسال می شود.

    کلیه تحقیق های سایت پارس تحقیق به فرمت WORD ارائه می شود و دارای استانداردهای لازم حروف چینی و فونت و … جهت چاپ می باشند.

    منبع مطلب : parstahghigh.ir

    مدیر محترم سایت parstahghigh.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    مهدیه 5 روز قبل
    0

    خوبع

    ناشناس 5 روز قبل
    0

    خاک بر سرت

    مهدی 6 روز قبل
    1

    ترکیب سازنده قهوه

    خوب 7 روز قبل
    1

    زیاد خوب نبودش

    تخقذفتتقتق 7 روز قبل
    -1

    نصنتقتست

    عالی بود 7 روز قبل
    -1

    عالی بود

    سلام 10 روز قبل
    0

    ازز

    ناشناس 11 روز قبل
    0

    میشه جوابو بدین

    بکلالتنزا۷یه 14 روز قبل
    -1

    االللببلل

    امید 15 روز قبل
    2

    . کافئین

    تريگونلين

    پروتئین‌ها و آمینو اسید‌ها

    کربوهیدرات‌ها

    لیپید‌ها

    اسید‌های کلروژنیک دائمی

    مواد سازنده موقتی قهوه

    مواد سازنده پودر قهوه

    در قهوه وجود دارند

    ک 20 روز قبل
    0

    تبیی

    1
    سحر 15 روز قبل

    من بالایی رو نوشتم اومدم پایین دیدم اشتباه نوشتم😐

    1
    سحر 15 روز قبل

    زد حال بود

    مهدی 1 سال قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید